Αρχική Ελλαδα Άδωνηηηηηη!..Πρετεντέρηηηη!.. Σαμαράαα!..Αθωώ(σατε)θηκε και δεν μπήκε φυλακή η Τουλουπάκη για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ!

Άδωνηηηηηη!..Πρετεντέρηηηη!.. Σαμαράαα!..Αθωώ(σατε)θηκε και δεν μπήκε φυλακή η Τουλουπάκη για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ!

1669

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Δείτε το βίντεο με τις ευθείες απειλές του Αδωνη Γεωργιάδη ότι θα βάλουν φυλακή την Εισαγγελέα Διαφθοράς κ.Ελένη Τουλουπάκη γιατί παραβίασε το Σύνταγμα ερευνώντας το ….ατιμώρητο σκάνδαλο Νοβάρτις.Από κοντά ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς με μια μήνυση στην οποία με διάφορες νομικές αθλιότητες παρουσίαζε ως κακούργα συμμορία τους τρεις εισαγγελείς διαφθοράς,δημοσιογράφους,πολιτικούς κλπ.

Ο υμνητής (και) της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο Γιάννης Πρετεντέρης,είτε με το κότερο,είτε χωρίς το κότερο μας έγραφε πόσο δίκιο έχει ο Αδωνης και ο Σαμαράς και ο Κυριάκος, ο οποίος επίσης μίλησε για συμμορία ΠΡΙΝ τις ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ των δικαστών…

Η δίκη έγινε στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο,το οποίο κληρώθηκε επι των ημερών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και τρια μέλη του προήχθησαν σε βαθμούς ΜΕΤΑ ΤΗΝ συγκρότηση του Ειδικού Δικαστηρίου.

Κι όμως…

Η Ελένη Τουλουπάκη αθώωθηκε με ψήφους  ουσιαστικά 12-1 και 11-2(ξέρουμε τι γράφουμε και ο νοών νοείτω γιατί έχουμε αυτιά και πίσω απο κλειστές πόρτες) και τυπικά με ψήφους 9-4 και 8-5 απο δυο κατηγορίες που είχε.

Ο πρώην Α.Υπουργός Δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλος καταδικάστηκε σε…χρηματική ποινή 10 χιλιάδων ευρώ λόγω ελαφρυντικών για 2 από τις 5 κατηγορίες προσπάθειες επηρεασμού δικαστών στις υποθέσεις ΝΟΒΑΡΤΙΣ(ένοχος),υπέρ Σάλλα(ένοχος)και κατά Βγενόπουλου,Αλαφούζου και δημοσιογράφου Παπαχρήστου αθώος.

Ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Χειρδάρης,εκ των συνηγόρων της Ελένης Τουλουπάκη δήλωσε μετά την απόφαση:

Μία άδικη ποινική δίωξη σε βάρος μιας έντιμης και ασυμβίβαστης
εισαγγελέως έληξε σήμερα με μια πανηγυρική δικαίωση.
Το Ειδικό Δικαστήριο, που αποτελείται από έμπειρους και εξαίρετους
ανώτατους δικαστές του ΑΠ και του ΣτΕ αθώωσε αμετάκλητα την κα
Τουλουπάκη.
Δεν ήταν απλά μια αθωωτική απόφαση, ήταν η δικαστική επιβράβευση
μιας γυναίκας που προάσπισε την καθαρότητα των συναλλαγών, την προστασία
του κράτους και των πολιτών και προσπάθησε να πατάξει τη διαφθορά, χωρίς να
κάνει διακρίσεις, μη υπολογίζοντας το κόστος και αδιαφορώντας για τον εαυτό
της.
Σήμερα είναι μια νίκη των θεσμών, είναι μια νίκη αυτών που αγωνίζονται
για το δημόσιο συμφέρον. Είναι μια νίκη του κράτους δικαίου!”

Ανακοίνωση για την αθώωση της Ελένης Τουλουπάκη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ,ο οποίος μάλλον αδειάζει τον Δ.Παπαγγελόπουλο:

“Η αθώωση της κ. Τουλουπάκη τελειώνει οριστικά το μύθευμα περί σκευωρίας Novartis και οποιασδήποτε άλλης μομφής στο πρόσωπό της, σε σχέση με τον τρόπο που εκτέλεσε τα καθήκοντά της ως Εισαγγελέας Διαφθοράς.

Αυτό που μένει είναι το σκάνδαλο, και δυστυχώς χωρίς καμία απόδοση ευθυνών.

Σε ό,τι αφορά την κατά πλειοψηφία απόφαση της δικαιοσύνης για τον κ. Παπαγγελόπουλο, επί των ημερών του οποίου άνοιξε η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis, την αφήνουμε στην κρίση της ελληνικής κοινωνίας.”

Μουδιασμένη ανακοίνωση εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία:

“Δεν έχουμε καμία πρόθεση να μπούμε σε πολιτική αντιπαράθεση αυτήν την ώρα, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου.

Τη στιγμή που ένας δεύτερος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον στενότερο συνεργάτη του κ.Τσίπρα Ν.Παππά, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Παπαγγελόπουλος, καταδικάζεται και αυτός με το βαρύτατο αδίκημα για ένα δημόσιο λειτουργό, αυτό της παράβασης καθήκοντος, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την αθώωση της κας Τουλουπάκη!

Κρίνει, δηλαδή, ξανά την απόφαση α λα καρτ και δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για την καταδίκη και δεύτερου υπουργού του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται το κράτος δικαίου.

Τα υπόλοιπα στην ώρα τους.”.

Ακόοομα περιμένουμε δήλωση Σαμαρά για την αθώωση επι των ημερών της κυβέρνησής του της δήθεν συμμορίας δικαστών…

Από την πρώτη στιγμή είχαμε γράψει ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση καταδίκης της Ελένης Τουλουπάκη,παρά το λυσσαλέο παρασκήνιο διαφόρων κακούργων του λευκού κολλάρου ,οι οποίοι είχαν ενοχληθεί όχι μόνο από τη δουλειά της,αλλά κυρίως από την εντιμότητά της και απο την επιμονή της να μην “τα πάιρνει”…

Σφόδρα είχαν ενοχληθεί επίσης και από την κλήρωση η οποία ανέδειξε ως πρόεδρο μια αδέκαστη και εκτός κάθε κυκλώματος εξουσίας  δικαστίνα,την Βασιλική Ηλιοπούλου…

Η πρόεδρος με τη στάση της ανέδειξε και την άριστη και την κάκιστη πλευρά της Δικαιοσύνης στα θέματα που αφορούν εγκλήματα του λευκού κολλάρου και η στάση αυτή δεν αρέσει σε κανένα Κόμμα εξουσίας…

Είναι χαρακτηριστικό ότι Αδωνης και λοιποί μιλούν στο βιντεο που ακολουθεί μόνο για την Ελένη Τουλουπάκη και όχι για τον Δ.παπαγγελόπουλο και για όσους παροικούν την Ιερουσαλήμ αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι…

Ακούστε τον και δείτε τον: