Αρχική Αθλητικα Θλιβερά άδεια τα γήπεδα παρα τις νίκες Θρύλου,ΠΑΟΚ,ΠΑΟ,τίγκα γήπεδα στο εξωτερικό.

Θλιβερά άδεια τα γήπεδα παρα τις νίκες Θρύλου,ΠΑΟΚ,ΠΑΟ,τίγκα γήπεδα στο εξωτερικό.

541

 

 

Περιγράφοντας το ματς του πρωτοπόρου Ολυμπιακού  με τη Λαμία (1-0 ελ Αραμπί)ένας ρεπόρτερ έγραψε:

“Στο δεύτερο μισό η Λαμία βελτίωσε την απόδοσή της και το 1-0 την έκανε να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη και τη ζημιά στους γηπεδούχους. Δεν εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός, αλλά σε ένα ακόμα ματς είχε την ουσία

Ο Ολυμπιακός που πήρε τον Μανωλά ,μήπως και μαζέψει κόσμο σε σχεδόν άδειο Καραϊσκάκη σε ματς σαν κι αυτό έπαιξε με τρεις ξένους απέναντι σε 8-9 της Λαμίας.

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τα πράγματα πολύ χειρότερα για την ηγεσία του Παναθηναϊκού.Ελάχιστοι φίλαθλοι κι αυτοί ήταν οι  οργανωμένοι,οι οποίοι έβριζαν μέχρι το τέλος του ματς τον ιδιοκτήτη Αλαφούζο για την νέα άθλια εικόνα στη χρονιά του Παναθηναϊκού.Ασθμαίνει μακριά απο την κορυφή,κοροϊδία με το γήπεδο και στη Λεωφόρο και στο Βοτανικό.

Ο δήμαρχος Μπακογιάνης θα σηκώσει λέει τα …φρύδια και θα αγριέψει μαζί με τον Αλαφούζο την κυβέρνηση και εκείνη θα δώσει υπόσχεση ότι στην…επόμενη τετραετία της θα βάλει μπρος τις διαδικασίες για νέο γήπεδο στον ΠΑΟ.

Στη Λεωφόρο έπαιζε με τον ΠΑΣ ,ο οποίος στα τελευταία ματς μιμείται τον…Ολυμπιακό και παίζει με 2-3 Έλληνες απο τους 6-8 που είχε τις προηγιούμενες εξαιρετικά επιτυχημένες χρονιές.

Τόσο στο ματς με τον ΠΑΟΚ,όσο και στο ματς με τον “Παναθηναϊκό” ήταν λίγο καλύτερος απο μια καλή ομάδα του…Πρωταθλήματος τύπου και έφαγε συνολικά 6 γκολ χωρίς να βάλει κανένα.Το “Παναθηναϊκός” σε εισαγωγικά.Ηταν μια καλή ομάδα στο επίπεδο της “Λογκρόνιες”,της “Λάς Πάλμας” ή της Κόρδοβα.Είχε έναν Ιταλό τερματοφύλακα δυο Ισπανούς στα μπακ,έναν Αργεντινό και έναν Ολλανδό στα μπακ έναν βραζιλιάνο,έναν αργεντινό και δυο Ισπανούς  στο κέντρο ,έναν Ισπανό και έναν Αργεντινό στην επίθεση.Εξαιρετικά συμπαθητικά και ωραία παιδιά με φιλότιμο ,ευγένεια,προσηνείς και ήσυχοι χαρακτήρες,ευσταλείς και με ωραίο στυλ.Απο μπάλλα στο επίπεδο των ομάδων που πραναφέρουμε δεν προσφέρουν κάτι ελκυστικό,οπότε εξηγείται γιατί οι απελπιστικά λίγοι φίλαθλοι.Στο γήπεδο της Λεωφόρου πάει κανείς να δει τον γνωστό Παναθηναϊκό και όταν αυτός απουσιάζει λογικά οι φίλαθλοι κάνουν κάτι άλλο.Αρκετοί πήγαν στο ΟΑΚΑ για να δουν τη νίκη του ΠΑΟ επί του Προμηθέα με 92-67,άλλοι προτίμησαν να δουν επικά ματς με κορυφαίους ξένους και Έλληνες ποδοσφαριστές στα συνδρομητικά κανάλια.

Και στο εξωτερικό παίζουν πολλοί ξένοι στις μεγάλες και μικρότερες ομάδες,αλλά εκεί εκτός απο το θέαμα των καλών ξένων παικτών τα πρωταθλήματα είναι αξιόπιστα και όχι όπως τα μονιμως στημένα στην Ελλάδα…

Αν ο Σάλιακας έβαζε το φαουλ που πήγε στο δοκάρι στο 0-0 ,τότε άλλο ματς θα βλέπαμε…

Χθες ο Παναιτωλικός με τον Καρέλη πήρε τη νίκη στο Αγρίνιο επι του Ατρομήτου και επιτέλους ο Ατρόμητος κατάλαβε ότι δεν έχει προπονητή για το συγκεκριμένο καλό ρόστερ.Η ΑΕΚ νικησε 1-0 με γκολ του Μάνδαλου.

Σε ένα απο αυτά τα επικά ματς ο Κώστας Τσιμίκας παρά λίγο να γίνει ο ήρωας του Λονδίνου για την Λίβερπουλ.Η ομάδα του έπαιζε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ρόμπερτσον ,ο οποίος έκανε το 1-2 στο 69,ισοφάρισε σε 2-2 ο Σον στο 74 και ο Ρόμπερτσον αποβλήθηκε στο 77.Ο Τσιμίκας μπήκε στο 82 και στις καθυστερήσεις έφυγε στην πλάτη της Τότεναμ ,πήρε μια εξαιρετική μπαλιά και στην τελευταία στιγμή πρόλαβαν την πάσα του στον Σαλάχ οι αμυντικοί…

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 τον Αστέρα με πέναλτυ στις καθυστερήσεις.Προσπαθώντας να βάλει κόσμο στην Τούμπα,έβαλε 3 Έλληνες και 2 ο Αστέρας.

Ο Μαυροπάνος ήταν πάλι εξαίρετος,αλλα η Στουτγκάρδη έχασε και είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Αντίθετα η Τράμζονσπόρ(νίκησε 2-0) θα πάρει πρωτάθλημα μετά δεκαετίες στην Τουρκία και καθοριστικοί είναι σε αυτό ο Μπακασέτας και ο Σιώπης.

Ο Κυριακόπουλος και πάλι πολύ καλός στη νέα επιτυχία της Σασουόλο που πήρε 2-2 στην πολύ δυνατή φέτος Φιορεντίνα.

Ο Παυλίδης και ο Χατζηδιάκος ήταν βασικοί στη νέα νίκη της Αλκμααρ που ανέβηκε στην 6η θέση στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και πάει φουλ για 4άδα.

Στην Αγγλία η Σίτυ του Γκουαρντιόλα θα πάρει πρωτάθλημα και πάλι ,εκτός απροόπτου.Διέλυσε 4-0 εκτός τη Νιούκαστλ και η Τσέλσι έφερε 0-0 εκτός με την δυνατή Γούλβς.