Αρχική Αθλητικα Τσιτσιπάς: «Στόχος μου στο εφετινό Ρολάν Γκαρός είναι το τρόπαιο»

Τσιτσιπάς: «Στόχος μου στο εφετινό Ρολάν Γκαρός είναι το τρόπαιο»

2027
epa06941945 Stefanos Tsitsipas of Greece in action against Alexander Zverev of Germany during their quarterfinal match at the Rogers Cup Men's Tennis tournament in Toronto, Canada, 10 August 2018. EPA/WARREN TODA

Την κατάκτηση του γαλλικού Open έθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ως στόχο του στο Παρίσι, μιλώντας αργά χθες το βράδυ σε συνέντευξη Τύπου.

Σε ερώτηση σχετικά με τη μεγαλύτερη φιλοδοξία που έχει στο εφετινό Ρολάν Γκαρός ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος σήμερα θα αντιμετωπίσει (19.00, ERT Sports) τον Κραΐνοβιτς στο κεντρικό κορτ, απάντησε: «Να κρατάω αυτό το όμορφο τρόπαιο του Ρολάν Γκαρός».

«Οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν στον δρόμο τώρα περισσότερο, με αυτό ναι, θα πρέπει να συμφωνήσω με αυτό» είπε στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς, μιλώντας για τον εαυτό του.

«Δεν έχω κάνει μαθήματα οδήγησης, αλλά θα ήθελα να οδηγήσω. Τι άλλο; Θέλω να πω, ότι είναι επιτυχία, προφανώς, βλέποντας το όνομά μου σε διαφορετικά μέρη. Δεν είναι ένα παιδί των πάρτι. Αν θα έκανα ένα πάρτι, θα το έκανα με τους όρους μου, όπως θα επέλεγα ορισμένους ανθρώπους.

»Νομίζω επίσης ότι ο πλούτος, εν μέρει, μου έδωσε επίσης λίγη ελευθερία στη ζωή μου, που είναι ωραίο. Και επίσης για την οικογένεια και τους φίλους μου. Το πρόγραμμά μου είναι λίγο σφιχτό, δεν έχω πολύ χρόνο να κάνω πολλά πράγματα» πρόσθεσε, ενώ κατέληξε:

«Προτιμώ να είμαι μόνος όταν παίζω. Μερικούς ανθρώπους τούς βοηθά να τους δίνουν συμβουλές. Θέλω να πω ότι μου αρέσει η συμβουλή. Εάν είναι σύντομη, τότε είναι εντάξει. Αλλά μερικές φορές, ξέρετε, οι προπονητές το καθιστούν λίγο πιο περίπλοκο και αυτό το μισώ».