Αρχική Αθλητικα Συλληψη-βόμβα Ραουλ Μπράβο για στημένα ματς (μόνο;)στην Ισπανία

Συλληψη-βόμβα Ραουλ Μπράβο για στημένα ματς (μόνο;)στην Ισπανία

2614

 

 

 

 Ο Ραούλ Μπράβο ήρθεμε τιμες και δόξες απο τη Ρεάλ Μαδρίτης στον Ολυμπιακό.Υστερα πήγε στον Αρη και στη Βέροια.

Στην Ελλάδα ήδη τρέχει σοβαρότατη ποινική δικογραφία για στημένα.

Και αίφνης ο Ραούλ Μπράβο,γνωστός για τις σχέσεις του με Ελληνες παράγοντες πιάστηκε στην Ισπανία για στημένα με βάση τηλεφωνικές παρακολουθήσεις.

Πολλοί στην Ελλλάδα τρέμουν μήπως υπάρχει και ελληνική προέλταση σε έναν τομέα που ο Μπράβο έμαθε εξίσου καλά με το ποδόσφαιρο μέσα στις γραμμές.Στο Στο στήσιμο δηλαδή των παιχνιδιών…

Ο Ραούλ Μπράβο με την περίεργη πορεία στο ποδόσφαιρο  και ο Ισπανός Κάρλος Αράντα που συνελήφθησαν μαζι με πολλούς άλλους παράγοντες για στήσιμο παιχνιδιών στο ιΣΠΑΝΙΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ(!!!) προφανώς επειδή οι κατηγορίες και οι έρευνες έχουν τεράστιο βάθος κέρδισαν χρόνο και αρνήθηκαν να καταθέσουν για τα στημένα.Ετσι  και το δικαστήριο της Ουέσκα αποφάσισε την προφυλάκισή τους! Μάλιστα, ο δικαστής αποφάσε την προφυλάκιση τους ορίζοντας όμως και εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ και αν οι δυο τους την καταβάλλουν θα είναι ελεύθεροι μέχρι τη δίκη.  Νωρίτερα, είχε αφεθεί ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και εγγύηση 75.000 ευρώ ο αμυντικός  Ινίγκο Λόπεθ,ο οποίος επίσης πέρασε απο την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε: «Μας συμπεριφέρθηκαν καλά, υπερασπίστηκα την αθωότητα μου. Είμαι άσχημα ψυχολογικά αυτές τις τρεις μέρες και θέλω να πάω σπίτι μου να ξεκουραστώ».

Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική καθώς την σκυτάλη θα πάρουν ευρωπαϊκά όργανα και αναμένεται να παίξουν “οργανα” και εκτός Ισπανίας,όπου οι έρευνες συνεχώς επεκτείονται.

πολλοί μιλούν για την μεγαλύτερη βόμβα στο ποδόσφαιρο,μετά απο εκείνη που είχε ξεσπάσει στη Βρετανία και είχε πρωταγωνιστές επίσης διεθνείς(Γκρόμπελαρ κ.α.) Βρετανούς που έστηναν παιχνίδια στη Βρετανία…