Αρχική Γυναικα Κτηνωδία: Τριάντα(30) “άνδρες” κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 16χρονης!

Κτηνωδία: Τριάντα(30) “άνδρες” κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 16χρονης!

1855

 

 

 

“Τα ήθελε.Δεν την βιάσαμε,αλλά με τη θέλησή της και συνεναιτικά έγινε ό,τι έγινε”.

Αυτή είναι η απάντηση στις αστυνομικές αρχές ενός εκ των τριάντα(30) ανδρών που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στον πολυπληθέστερο απο πλευράς δραστών βιασμό γυναίκας και μάλιστα ανήλικης!!!

Οοοχι! Ο βιασμός δεν έγινε στην Ινδία,όπου η γυναίκα φταίει πάντα γιατί απλά γεννήθηκε γυναίκα.Ούτε σε κάποια αραβική μπανανία,όπου ο άνδρας έχει δικαιώματα ζωής και θανάτου στη γυναίκα.

Ο ομαδικός βιασμός έγινε σε μία χώρα,η οποία δεν διστάζει να συλλάβει και τον πρόεδρο της χώρας μετά απλή καταγγελία σεξαουλαικής παρενόχλησης.Δεν διστάζει να οδηγήσει στο δικαστηριο τον εν ενεργεία πρόεδρο της χώρας γιαυτό το αδίκημα.

Δεν διστάζει να ρίξει καμπάνα 10 χρόνων κάθειρξης στον εν ενεργεία πρόεδρο της χώρας για σεξαουλαική παρενόχληση.

Ο πρόεδρος μάλιστα αυτός ήταν ο πρώτος που επισκέφθηκε την Ελλάδα μετά την αποκατάσταση πλήρων διπλωματικών σχέσεων.Ναι αναφερόμαστε στο Ισραήλ και στον πρώην πρόεδρο Κατσάβ, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές με τέτοια ποινή γιατί δυο εργαζόμενες στο προεδρικό μέγαρο του Ισραήλ τον κατήγγειλαν ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

Αν συνέβαινε αυτό στην Ελλάδα  αυτονόητο είναι ότι οι δυο γυναίκες θα είχαν καταδικαστεί σε φυλάκιση ετών για συκοφαντική δυσφήμηση και σε αποζημίωση μεγάλη “διότι ένας αξιωματούχος του κράτους δεν παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες και μάλιστα εργαζόμενες”.

Το Ισραήλ είναι δυνατό γιατί έχει σκληρούς νόμους,αλλά νόμους για όλους.

Τώρα εκεί γίνεται σάλος γιατί στην περιοχή Ελιάτ τριάντα άνδρες κατηγορούνται ότι στρίμωξαν σε ένα δωμάτιο μια ανήλικη και την βίασαν ομαδικά.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου έκανε λόγο για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας σχολιάζοντας την υπόθεση και ζήτησε οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών τη χώρας, Ιτζίκ Σμούλι, είπε ότι οι Ισραηλινοί πόλίτες έχουν καθήκον να καταπολεμήσουν τις νοοτροπίες που επιτρέπουν «τόσο σοκαριστικές υποθέσεις» να συμβαίνουν.
Το περιστατικό στο Ελιάτ φέρεται να συνέβη στις 12 Αυγούστου και το θύμα κατέφυγε στην αστυνομία δύο μέρες αργότερα.

Η Όφρα Σιμπόνι, δικηγόρος ενός εκ των υπόπτων, είπε ότι ο 27χρονος εντολέας της παραδέχεται ότι ήταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την επίμαχη βραδιά. «Ο νεαρός συνεργάζεται με τους ερευνητές, αρνείται όσα του αποδίδονται και παρουσίασε την δική του εκδοχή των γεγονότων» είπε η Σιμπόνι στην Haaretz.

Εκπρόσωπος των ισραηλικών δικαστηρίων είπε στην Guardian ότι οι ακροάσεις για την υπόθεση θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν θα ανακοινώνονται στο κοινό. Ομάδες υπεράσπισης των δικαιωμάτων της γυναίκας στο Ισραήλ προγραμματίζουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορες πόλεις της χώρας το απόγευμα της 21ης Αυγούστου.

Ο ισχυρισμός ότι συνέβη με τη θέλησή της είναι συνήθης σε βιασμούς και μάλιστα ομαδικούς.

Στην προκειμένη περίπτωση είναι κτηνώδες και μόνο το γεγονός της συμμετοχής 30 ανδρών σε μια τέτοια πράξη,ακόμα και αν είχαν βίντεο(συνέβη στην Κύπρο με Ισραηλινή…) που να δείχνει την κοπέλλα να συμφωνεί με τους “άνδρες”…

“Τα ήθελε” είπε και ο Πάτρικ ,ένα πλουσιόπαιδο στο Μιζούρι των ΗΠΑ για να δικαιολογήσει την σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης τότε Ντέϊζι Κόουλμαν.Την μέθυσε με “διάφορα” σε ένα πάρτι ο 17χρονος και την άφησε μόνο με ένα μπλουζάκι έξω απο το σπίτι της σε κακή κατάσταση.

Η ΝΤέϊζι και η οικογένειά της,τον κατήγγειλαν,της απάντησε με διασυρμό “τα ήθελε και ήταν μεθυσμένη” ,οι κατηγορίες αποσύρθηκαν γιατί δύσκολα μπορούσαν να αποδειχθούν.Η ΝΤέϊζι αυτοκτόνησε πριν λίγες ημέρες γιατί “δεν μπορούσε να αντέξει όσα συνέβησαν”,όπως δήλωσε η μητέρα της.

Ο δράστης Πάτρικ Μπάρνετ δεν τιμωρήθηκε ποτέ…Η ιστορία της Ντεϊζι και την Όντρεϊ Πότ μιας άλλςη ανήλικης που βιάστηκε έγιναν ντοκυμαντέρ στο “ΝΕΤFLIX”,αλλά οι δυο κοπέλλες αυτοκτόνησαν…