Αρχική Δικαιοσυνη ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ:Κάτω τα χέρια απο την Εισαγγελέα!Κλείνουν τα μάτια στους “νονούς”( και ...

ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ:Κάτω τα χέρια απο την Εισαγγελέα!Κλείνουν τα μάτια στους “νονούς”( και δικηγόρους )που συγκαλύπτουν φρικτά εγκλήματα! Οι σατανιστές βγήκαν στα 20 χρόνια με ΔΙΣ ισόβια!!!

2127

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Βέβηλα χέρια εμπόρων ναρκωτικών,αιμοσταγών οικονομικών εγκληματιών,αιμοσταγών βιαστών και δολοφόνων βρήκαν ευκαιρία και μουτζώνουν την εισαγγελέα που ταύτισε τον λόγο της με το “λόγο” μιας από τις αγριότερα βασανισμένες έως θανάτου γυναίκες στην παγκόσμια εγκληματολογία.

Εάν ερευνήσει κανείς την παγκόσμια ειδησεογραφία για τέτοιες περιπτώσεις θα βρεί ελάχιστες ,που να συναγωνίζονται σε αγριότητα τον πολύωρο βασανισμό και θάνατο της νεαρής φοιτήτριας από τον Εβρο.

Μια απο αυτές είναι ο αναφερόμενος στην παγκόσμια εγκληματολογία ως “σατανάς”,ο Τσάρλς Μάνσον και η παρέα του.Δολοφόνησαν με σφαίρες και μαχαιριές 9 ανθρώπους μεταξύ των οποίων την ηθοποιό Σάρον Τεητ συζυγο(τότε) του διάσημου σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι,έγκυο 8 μηνών στα πλαίσια “σατανιστικών ενεργειών”,όπως έλεγαν.

Στα δικά μας τους μιμήθηκαν οι σατανιστές της Παλλήνης.Αφού βίασαν σκότωσαν με φρικτό τρόπο την 28χρονη μητέρα και εργαζόμενη ως οικονόμο στη Μεγάλη Βρετανία Γαρυφαλιά Γιούργα και την 14χρονη Δώρα  Συριοπούλου.

Προσέξτε τώρα την αισχρή Ελλάδα και αποφασίστε αν θα πείτε “κάτω τα χέρια από την εισαγγελέα και την Δικαιοσύνη” ή θα συμφωνήσετε μετά τον αποκεφαλισμό της Ελένης Τοπαλούδη να “αποκεφαλιστεί” υπηρεσιακά και η εισαγγελέας της έδρας Αριστοτελεία Δόγκα.

Ο Μάνσον διέπραξε τα εγκλήματα εντός ολίγων ημερών τον Αυγουστο του 1969.

Καταδικάστηκε σε θάνατο,ως ηθικός αυτουργός,αφού ο ίδιος ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ απο τους φόνους.Η ποινή μετατράπηκε σε ισόβιαδιότι στην Καλλιφόρνια καταργήθηκε η θανατική ποινή

Υπέβαλε 14 φορές αιτήσεις αναστολής της ποινής των ισοβίων και απορρίφθηκαν όλες,ακόμα και όταν ήταν σοβαρά άρρωστος στα 83 του χρόνια.

Ο Μάνσον όταν πιάστηκε και όπως ήταν στις φυλακές λίγο πριν πεθάνει μετά 51 χρόνια στο κελί…

Μπήκε φυλακή στα 31 του και πέθανε στη φυλακή ,σοβαρά άρρωστος στα 83 και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα βγεί ούτε στα 120 του.Τα ισόβια εκεί είναι ισόβια για τέτοια εγκλήματα.

Πάμε τώρα στα δικά μας. Συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη ήταν και είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Ηταν και συνήγορος της Δημ.Μαργέτη καταδικασθείσας μαζί με Κατσούλα και Δημητροκάλλη για τις δυο δολοφονίες των σατανιστών της Παλλήνης.

Η Μαργέτη καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξη και οι δυο άλλοι σε ΔΙΣ ισόβια.

Ο κ.Κούγιας μας σιχτίρισε ως γράφοντες ανοησίες όλους εμάς που γράψαμε ότι στην μπανανία Ελλάδα οι ειδεχθείς σαταναδες της ρόδου μπήκαν φυλακή στα 21 τους και θα βγούν πριν γόινουν 40.Εστω στα 41-42 τους χρόνια.

Είπε ότι δεν υπάρχουν αυτά “θα μείνουν τουλάχιστον 20 χρόνια μέσα.Δείτε και τον Κατσούλα που έμεινε 30 χρόνια στη φυλακή”.

Η πραγματικότητα για τον Κατσούλα και τον Δημητροκάλλη είναι ότι έμειναν φυλακή για δυο φορές ισόβια μόνο 21 και 20 χρόνια αντίστοιχα!ΓΙα ΔΥΟ ΙΣΟΒΙΕΣ!!!Η Μαργέτη δεν συμπλήρωσε 15 χρόνια στη φυλακή.

Δείτε ακριβώς πως τα είπε ο κ.Κούγιας στο βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε συμπεράσματα για την Μπανανία η Ελλάς!

Η συναισθηματική έκρηξη της Εισαγγελέως κ.Δόγκα πυροδότησε αντιδράσεις και ορισμένοι βρήκαν την ευκαιρία με πρόσχημα την έκρηξη να προκαλέσουν υπέρμετρες και υπέρ το δέον αντιδράσεις του Δικηγορικού Συλλόγου.Αυτές δεν θα ήταν υπέρμετρες αν έδειχνε τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά για την έκνομη και μαφιόζικη συμπεριφορά πολλών μελών του,ιδιαίτερα επωνύμων.

Η Εισαγγελέας δεν είναι τυχαίο πρόσωπο αλλά βίωσε οικογενειακή τραγωδία της οποίας τα κίνητρα είχαν θεωρηθεί συνδεόμενα με την έντιμη στάση της οικογένειάς της και την σύγκρουση της οικογένειάς της με σκοτεινά συμφέροντα εντός και εκτός της Δικαιοσύνης.Μάλιστα η τραγωδία είχε και δικαστική πορεία…

Ο εκ των δραστών Κούκουνας …μετανιωμένος υψώνει δάκτυλο στην κοινωνία!

Ιδιαίτερα λαλίστατοι εμφανίστηκαν δικηγόροι που πανηγυρίζουν γιατί κατάφεραν να βγάλουν δικαστικές αποφάσεις ευνοϊκές για μαφιόζους ,για “νονούς” ναρκοεγκλημάτων ,οικονομικών εγκλημάτων και άλλων παρομοίων και αυτοί διεκδικούν και ρόλο δημόσιου τιμητή και κήνσορα αντί να κρύβονται απο την δημοσιότητα,όπως συμβαίνει με αντίστοιχους στις δυτικού τύπου δημοκρατίες.

Ναρκοφορτίο στην Ελλάδα.

Ο γνωστός δικηγόρος Θόδωρος Β.Σιούφας σε άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αφού πλέκει το εγκώμιο της Εισαγγελέως για την συγκλονιστική αγόρευσή της αναφέρει ότι “υπάρχουν δικηγόροι που ενώ δηλώνουν ψευδώς ότι είναι συνεργοί στην απονομή της Δικαιοσύνης,ενσυνειδήτως την υπονομεύουν,δασκαλεύοντες τους κατηγορουμένους δράστες  και των φρικτότερων εγκλημάτων ακόμη,όχι εν σχεσει με τα τυχόν ελαφρυντικά,που ενδεχομένως βοηθούν τη θέση τους,αλλα,αντιθέτως,για το πως θα συσκοτίσουν την αλήθεια με ψεύδη,ώστε να δημιουργηθούν αμφιβολίες στο δικαστήριο και να τους απαλάλξει ή να  μεταβάλει το κατηγορητήριο ,επι το ευκομενέστερον ή να δεχθεί ανύπαρκτους λόγους μείωσης της ποινής.Προκαλέι αληθή κατάπληξη και αγανάκτηση η αντίδραση των δικηγορικών συλλόγων,οι οποίοι ούτε λίγο,ούτε πολύ εζήτησαν την κεφαλή επι πίνακι της εισαγγελέως.Θα ήθελα να επισημάνω ότι σε καμία πολισιτμ΄σνεη χώρα δεν είναι θεμτιό το δασκάλεμα των κατηγορουμένων από τον δικηγόρο τους εν σχέσει με τα πραγματικά περιστατικά.Στην Αγγλία μάλιστα…τα πλαιότερα χρόνια..ο δικηγόρος δεν συναντούσε καν τους πελάτες του.Στην Αμερική τέτοιου είδους συμπεριφορές δικηγόρων είναι αυτόχρημα παράνομες και επισύρουν βαρύτατες ποινές.Γιαυτό βλέπουμε άλλωστε τους δικηγόρους,ακόμα και του προέδρου των ΗΠΑ,να καταθέτουν όταν καλούνται στο Κογκρέσο ή τον εισαγγελέα την αλήθεια και να ξεσκεπάζουν ακόμα και τον πελάτη τους.Στις χώρες ,όπου ισχύει η αρχή του RULE OF LAW,αρχή άγνωστη παρ ημίν δεν νοείται ο δικηγόρος να ενεργεί κατά της Δικαιοσύνης.Επίσης στις χώρες αυτές δεν νοείται οι δικηγόροι να αμείβονται από το προϊόν των εγκληματικών πράξεων των πελατών τους.ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ παρ  ημίν πως αμείβονται οι “ναρκοδικηγόροι” ή οι υπερασπιστές των ΛΗΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,σπιτιών ή επιχειρήσεων ή επιχειρηματιών ,μεταξύ των οποίων και οι τρομοκράτες.Και αυτή η πρακτική συνιστά βαρύτατο κακούργημα του ξεπλύματος “μαύρου” χρήματος(money laundering).είναι καιρός αυτό το βιολί να σταμτήσει με δραστικές μεταρρυθμίσεις στο ποινικό,το ποινικό δικονομικό,το σωφρονιστικό και το περι δικηγόρων δίκαια.ENOUGH IS ENOUGH με τις άθλιες πρακτικές οποιωνδήποτε.”

ΟΙ αντίθετες φωνές θέλουν το κεφάλι της εισαγγελέως γιατί παραβίασε,λέει,το άρθρο 332 κπδπου λέει ότι “Αν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στο ακροατήριο οι δικαστικοί λειτουργοί δεν μετχειρίζονται τα πρόσωπα που συμμετέχουν στη δίκη με τρόπο αμερόληπτο,ευπρεπή,απαθή και ψύχραιμο,διαπράττουν βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα” και επίσης επικαλούνται τα άρθρα 34-35 του Κώδικα Δικηγόρων που ορίζουν ότι ο συνήγορος υπερασπίσεως έχει “ως αποκλειστικό έργο να αντιπροσωπεύει και να υπερασπίζεται τον εντολέα του” και “απολαμβάνει του σεβασμού και της τιμής που οφείλεται στο λειτούργημά του απο τους δικαστικούς λειτουργούς”.

Φυσικά θα συμφωνήσει κανείς κάθε παραβίαση να επισσύρει και την ανάλογη κύρωση.

Αλλά αν πάρουν το κεφάλι της Εισαγγελέως και κανενός απο τους δικηγόρους των κατηγοριών που αναφέρουμε πιο πάνω με το άρθρο του δικηγόρου κ.Σιούφα θα έχει αποδοθεί Δικαιοσύνη;Η αντίθετα θα έχει επιβληθεί στη Δικαιοσύνη το “δίκαιο” των νονών;

Η Ελλάδα έχει αναδειχθεί σε χώρα διεφαθρμένη και είναι στα βάθη του πίνακα της Διεθνούς διαφάνειας.Επίσης είναι πολύ ψηλά στον πίνακα των χωρών που δίωκουν την ελευθερία του Τύπου.

Αυτά τα δυο επιβάλλονται απο τους “Νονούς” και μια στρατιά δικηγόρων που τους υπηρετούν δεκαετίες σχεδόν χωρίς καμία τιμωρία κανενός…

Προφανώς γιαυτό οι γονείς( μητέρα )της τραγικής Ελένης Τοπαλούδη δηλώνουν ότι η εισαγγελέας έκανε άριστα το καθήκον της έναντι του νόμου και της αλήθειας και έδειξε τεράστιο ανάστημα.Και προσθέτουν:

«Είναι light νόμοι. Kάνω έκκληση στον πρωθυπουργό της χώρας και στον τέως πρωθυπουργό να αλλάξουν τον ποινικό κώδικα και όταν λέμε ισόβια να είναι ισόβια. Σε τέτοια βάρβαρα εγκλήματα. Η ποινή πρέπει να είναι ίδια και για τον ένα και για τον άλλο, είναι φονιάδες. Η τιμωρία πρέπει να είναι αμείλικτη και παραδειγματική. Φτάνει το ίδιο το κράτος να μας προδίδει. Φτάνει! Δεν το αντέχω άλλο»

Το βίντεο με την σοβαρή ανακρίβεια Κούγια για τους σατανιστές: