Αρχική Ελλαδα Τα σκάνδαλα, τα πλαστά… ΦΕΚ ,ο Ακης,ο Ρίζος,η Ελενα Ακρίτα,ο Αδωνης,τα...

Τα σκάνδαλα, τα πλαστά… ΦΕΚ ,ο Ακης,ο Ρίζος,η Ελενα Ακρίτα,ο Αδωνης,τα ΚΕΚ και οι κακούργοι της Συνεταιριστικής Λαμίας με τον… Μανδηλά.

2693

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πριν λίγες ημέρες ένας φίλος μας έστειλε μια “φοβερή” είδηση.

Η συζυγος του Αδωνη γεωργιάδη έλεγε,λέει,στο διαδίκτυο ότι μια ελληνική οικογένεια μπορεί να ζήσει ξοδεύοντας με  μικρό ποσό 38,70 ευρώ την εβδομάδα.

Φαινόταν μια κανονική δραστηριότητα της συζύγου.

Ομως θυμηθήκαμε ένα αξίωμα δράσης των…μυστικών υπηρεσιών.Βάζουν αληθοφάνεια με δήθεν λεπτομέρεια.Εκείνο το 0,70 μας έκανε εντύπωση και μας προβλημάτισε στο κατα πόσο ένα άτομο σαν την συγκεκριμένη σύζυγο θα μπορούσε να υπολογίσει το ,070 μαζί με το 38…Αποφύγαμε να γράψουμε ο,τιδήποτε γιατί μαζί με αυτά θυμηθήκαμε δυο σκάνδαλα πλαστών που αντιμετωπίσαμε στο μακρινό παρελθόν και στο…παρόν.

Το πρώτο αφορά στον Τσοχατζόπουλο:

ΗΤαν περι το 1984 όταν ο μακαρίτης Δημήτρης Ρίζος έσκιζε στην ΒΡΑΔΥΝΗ βγάζοντας στο “Κεντρί” σκάνδαλα του νεόκοπου ΠΑΣΟΚ.

Διορισμοί αγράμματων ως καθηγητών ακόμα και στο πανεπιστήμιο,υπουργικές αποφάσεις φωτογραφίες,δωράκια στη ΔΕΗ,στον ΟΤΕ,στο Υπουργείο Αμυνας,Βιομηχανίας,παντού.

Ο Ακης πρωταγωνιστής.

Τότε ο Ρίζος πανηγύρισε ότι βρήκε ένα ακόμα μεγάλο σκάνδαλο του Άκη ,το οποίο μάλιστα είχε αποτυπωθεί σε υπουργική του απόφαση στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης(ΦΕΚ) ,το οποιο ήταν φωτογραφική παροχή προς συγκεκριμένο κλπ.

Ο Ρίζος το δημοσιεύει,ο Ακης παίρνει για πρώτη φροά ένα σοβαρό ύφος πολιτισμένου ανθρώπου που πια μπούχτισε από τη ζούγκλα της ελληνικής δημοσιογραφίας ,η οποία “ισοπεδώνει υπολήψεις  και διαλύει οικογένειες”…Δηλώνει ότι καταφεύγει στην Δικαιοσύνη γιατί “οι αθεόφοβοι έφτασαν να πλαστογραφήσουν και Φύλλο εφημερίδας κυβερνήσεως για να πλήξουν εμένα και μέσω εμού τον ηγέτη μας ,τον λαοπρόβλητο Ανδρέα Παπανδρέου και το Κίνημα της Αλλαγής”.

Φωτο: Οι εποχές των ..αθώων πράσινων αγελάδων!

Παρότι ο Ρίζος ζήτησε συγνώμη ο Ακης επέμενε μέχρι και τον Αρειο Πάγο “για να τελειώνουμε μια και καλή με τους Ρίζους γιατί είναι πολλοί”.

Ηθελε με “λερωμένο”ποινικό μητρώο του Ρίζου να δείξει τι περιμένει όλους.

Πράγματι, τότε ο  Νομικός Σύμβουλος του “Ελεύθερου Τύπου” (στον οποίο είχε έρθει και ο Δ.Ρίζος εν τω μεταξύ)έλαβε εντολή να ελέγχει αργά το βράδυ  ΟΛΑ τα κείμενα ΠΡΙΝ δημοσιευθούν ,γιατί το ΠΑΣΟΚ είχε θέσει σε εφαρμογή σχέδιο με τέτοιες προβοκάτσιες αληθοφάνειας.

Ηταν τότε με τις πλαστές φωτογραφίες του Κ.Μητσοτάκη με γερμανούς στην “Αυριανή”.Στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών μας ζητούσε τότε ένα σημαντικό ποσό (απο τον Ελεύθερο Τύπο) για να μας δώσει στοιχεία με ονόματα κλπ για το ποιός μηχανισμός συντόνιζε αυτή τη “φάμπρικα”…

Το ποιόν του Ακη,τόσων άλλων ληστών του δημοσίου χρήματος και όσα ακολούθησαν τα γνωρίζουν καλά και στην Παπούα Γουϊνέα σήμερα.

Φωτο: Δεξιά ο πρόεδρος των δανειοληπτών Κ.Δημητρακόπουλος έξω απο τα δικαστήρια της Λαμίας.Δικαιώθηκε 100% και δεν τον κάλεσαν ούτε ως μάρτυρα!!!

 

Στις ημέρες μας ο πολίτης Γιώργος Μανδηλάς μας ήρθε με το φάκελλο “Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας” και μας έλεγε ότι το έβαλαν στο αρχείο παρότι τα κακουργήματα ήταν ‘στο πιάτο”.Και ότι αυτός έχει ντοκουμέντα κλπ.

Μέσα σε αυτά βρήκαμε πράγματι σοβαρότατα στοιχεία,αλλα και ένα έγγραφο που έμοιαζε με το έγγραφο που δήθεν έγραψε η συζυγος του Αδωνη.

Το υποψιαστήκαμε απο μια “λεπτομέρεια”,στείλαμε έγγραφο στο ΣΔΟΕ,ανακαλύψαμε αμέσως ότι υπήρχε “λάκος κάτω απο τη φάβα”.

Μας έκανε εντύπωση ότι ένας απο τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου μας είπε καλά λόγια για συνεργάτη του αντιπάλου τους.

Στην πραγματικότητα ήταν ο κατασκευαστής του ΠΛΑΣΤΟΥ εγγράφου μέσω του οποίου η Τράπεζα διέδιδε ότι ο Μανδηλάς ,ο πρόεδρος των δανειοληπτών-μεριδιούχων Δημητρακόπουλος κ.α. δεν έχουν κανένα δίκιο κλπ.

Τα έλεγαν πολύ μαλακά προς τα έξω και στα επίσημα έγγραφά τους.Και το “δούλευαν” πολύ παρασκηνιακά στα δικαστήρια.Τόσο που μιας εισαγγελέας ντυμένη σαν …πασχαλίτσα με 12ποντα σε μία δίκη έκανε παρατήρηση στον (με βηματοδότη)Μανδηλά ,γιατί δεν κάθεται σαν…μαθητής στο δικαστήριο από ΠΡΙΝ αρχίσει η δίκη του.Υποτίθεται ότι δεν τον ήξερε…Αλλά αποδείχθηκε ότι τον ήξερε…

Σε κάθε δίκη εναντίον του Μανδηλά και των άλλων δήλωναν πολιτική αγωγή και ζητούσαν και ζητούν και τα …ρέστα!

Οι  κακούργοι έβγαιναν κι απο πάνω…Γιατί κακούργοι;

Μετά απο αγώνα….είκοσι(20) ετών, στις 21 Μαίου 2020 στο Κακουργιδικείο Λαμίας κάθονται στο εδώλιο κάποιοι απο δαύτους που είχαν πάει ως …αθώοι στο αρχείο από το 2013…

Με χίλια ζόρια!Και η Δικαιοσύνη και η πλευρά της Τράπεζας ακόμα να μας απαντήσουν αν έχουν καλέσει μάρτυρες τα θύματά τους ή ΚΑΝΕΝΑΝ…

Φωτο:Με τον Στέργιο Καλόγηρο,τον Γιώργο Νούλα λέγαμε και κανείς δεν ήξερε,λέει,τίποτα…

Η δίκη στη Λαμία.Οταν με το Στέργιο Καλόγηρο βγάλαμε μια πτυχή του σκανδάλου,ένα φοβερό ενταφιασμένο δικαστικό πόρισμα ο Υπουργός Οικονομικών Σταϊκούρας μας έγραψε ότι δεν ήξερε τίποτα για την υπόθεση.

Σήμερα που δικάζονται για κακούργημα όσοι ζημίωσαν 16.000 συμπολιτες του ξέρει;Εχει φροντίσει να υπάρχει πολιτική αγωγή;Οι άλλο βουλευτές των άλλων κομμάτων στην περιοχή;

Μήπως κάποιοι σχεδιάζουν να ενταφιάσουν την υπόθεση αμέσως μόλις λήξει η απομόνωση του κοροναϊού και δεν θα πάρει κανείς μυρωδιά;

Ο Αδωνης ,είναι λέει,θύμα γιατί μέσω της συζύγου του ήθελαν να χτυπήσουν αυτόν.

Πότε βγήκε το πλαστό σε βάρος της συζύγου του;

Οταν στο αποκορύφωμα του σκανδάλου με τα ΚΕΚ,ο Αδωνης έβγαινε λάβρος υπέρ του Βρούτση και ήθελε να του “πάνε στα κανάλια την Αχτσιόγλολου για να την σκίσει” και να δείξει “στον αλήτη Τσίπρα” τι εστι βερύκοκο.

Δεν αμφισβητείται το πλαστό σε βάρος της συζύγου του.Η ίδια η Ελενα Ακρίτα που την πάτησε ,όπως τότε ο Δ.Ρίζος,όπως τώρα στην Συνεταιριστική Τράπεζα στο “σπίτι” του Υπουργού Οικονομικών  έγραψε σχετικά ζητώντας συγνώμη:

Αναλυτικά οι αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτας: 

«Οφειλόμενη απάντηση νο1 – και δεν επανέρχομαι

Αγαπητή κυρία Μανωλίδου, σάς ζητώ συγγνώμη. Την πάτησα, το παραδέχομαι, στο μέλλον θα είμαι πιο προσεχτική – άλλωστε αυτό επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία.
Από κει κι ύστερα, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας την ταπεινή μου γνώμη για το πρόσωπό σας. Παρουσιάσατε, αγαπητή κυρία, το πιο άθλιο παιχνίδι της ιστορίας της ελληνικής ηλεόρασης. Ένα παιχνίδι που κακήν κακώς έκοψε το ΕΣΡ επειδή κατάφωρα ‘παραβίαζε την ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία΄. Βροχή τα πρόστιμα μέχρι 200.000 ευρώ στον ΑΝΤ1. Αν θυμάστε.
Οπως δήλωσε τότε ο πρόεδρος του ΕΣΡ κ. Ι. Λασκαρίδης «η εκπομπή ‘Η στιγμή της Αλήθειας’ υποβαθμίζει την ποιότητα του προγράμματος, ενώ με δέλεαρ το χρηματικό έπαθλο εξωθεί τους παίκτες σε αποκαλύψεις προσωπικών τους δεδομένων με αποτέλεσμα τον ευτελισμό της προσωπικότητάς τους.»
Επιτρέψτε μου να σάς θυμίσω ορισμένες ερωτήσεις σας.
Σε άντρα παίκτη: «Έχεις φορέσει ποτέ γυναικεία εσώρρουχα;»
«Έχεις κάνει σεξ στις τουαλέτες του πανεπιστημίου που σπούδαζες;»
Σε παίκτρια: «’Εχεις κάνει ποτέ σέξ με γυναίκα;» (Σε παικτρια τώρα αυτό)
Σε παίκτη: «Αν ένας άντρας σου πρόσφερε 10.000 ευρω για μια νύχτα, θα δεχόσουν;»
«Έχεις κάνει one night stand περισσότερες από 10 φορές;»
«Έχεις μετρήσει ποτέ το ανδρικό σου μόριο με μεζούρα;»

Αυτά, κυρία μου. Και πάλι συγγνώμη».

Και στη συνέχεια ξανάγραψε η κ.Ακρίτα:

«Οφειλόμενη απάντηση νο2 – και δεν επανέρχομαι

Κύριε Άδωνη Γεωργιάδη, κατ’ αρχάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια χτες στο STAR. Το γεγονός ότι με θεωρείτε «πολύ γερή πένα» με χαροποιεί. Και ξέρω πως είστε ειλικρινής. Δεν θα ξεχάσω τη μια και μοναδική συνάντηση μας σε μια πρεμιέρα στο ‘Παλάς’. Ενώ δεν γνωριζόμαστε, με πλησιάσατε γελαστός και μού σφίξατε εγκαρδιότατα το χέρι, λέγοντας πόσο πολύ σάς αρέσει όταν σάς επικρίνω – για να το πω μαλακά – με άρθρα μου στα Νέα. Ευφυής ων, γνωρίζατε την δύναμη της αρνητικής διαφήμισης την οποία και σάς παρείχα γενναιόδωρα.
Γυρίσατε μάλιστα προς τον Νικήτα Κακλαμάνη που καθόταν πίσω μου και ήταν μάρτυρας της όλης σκηνής και τού είπατε «μού τα χώνει άγρια αλλά μ’ αρέσει γιατί τα γράφει ωραία».
Εγώ κύριε Γεωργιάδη, τόσα χρόνια για σάς το έκανα. Για να σάς ευχαριστήσω μια που είστε ένθερμος θαυμαστής του γραπτού μου λόγου. Εάν κάποτε αυτό αλλάξει και θεωρήσετε την ‘πολύ γερή πένα’ μου ενοχλητική, παρακαλώ ειδοποιήστε με να κάνω τα κουμάντα μου ως δημοσιογράφος και ως άνθρωπος.
Αυτά. Και δεν επανέρχομαι.

Τα σέβη μου
Έλενα Ακρίτα».

Δεν ξέρουμε αν η κ.Ακρίτα έχει δυνατότητες να ψάξει.

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να βρεθεί ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ.Δηλαδή ποιός είναι αυτός που ΠΡΩΤΟΣ διακίνησε το πλαστό “για να πλήξει μέσω της συζύγου τον Αδωνη-Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας”…

Ξύνουμε το κεφάλι μας σκεπτόμενοι: Επληξε πράγματι τον Αφωνη ή μήπως τον έβγαλε απο τη δύσκολη θέση ,αλλάζοντας την ατζέντα με τα ΚΕΚ ,στα οποία είχε περιέλθει σε τόσο δεινή θέση,ώστε γνωστοί…πασόκοι του παρελθόντος να γράφουν ότι ο Αδωνης είναι ο μόνος που διαφώνησε στο Υπουργικό συμβούλιο με τους χειρισμούς στα ΚΕΚ,αλλά δημόσια στήριξε τον Βρούτση απο κομματικό φιλότιμο;