Αρχική Δικαιοσυνη Συγκλονιστική εξέλιξη στη δολοφονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων!60χρονος “τζιχαντιστής”...

Συγκλονιστική εξέλιξη στη δολοφονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων!60χρονος “τζιχαντιστής” βασάνισε φριχτά έως θανάτου 14χρονη…ερωμένη!

1958

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

O Ερντογάν συνήψε μια “συμφωνία” με ένα φύλαρχο της μισής Λιβύης και η “συμφωνία” αυτή βρήκε μπετόν απέναντί της τις μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη.Σύσσωμη την Ευρωπαϊκή Ενωση με κάθετες δηλώσεις των ηγετών του γαλλογερμανικού άξονα.Τις ΗΠΑ με ξεκάθαρες δηλώσεις του πρεσβευτή Πάϊατ και δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Τη Ρωσία με κάθετες επίσης δηλώσεις της εκπροσώπου της Κυβέρνησης.

Αυτά εδώ και 4-5 ημέρες είναι ξεκάθαρα.Οι νέες δηλώσεις κάποιου Τούρκου αξιωματούχου στην ίδια κατεύθυνση δεν είναι είδηση ούτε για τα “ψιλά”.

Εκτός και αν ένα ΜΜΕ θέλει να επενδύει σε φόβο,σε πρακτόρικες επιδιώξεις ξένων,σε αφέλεια ή σε  δήθεν πατριωτικές εξάρσεις του στυλ “να διώξουμε το προξενείο απο τη Θράκη και να μη φοβηθούμε να κάνουμε πόλεμο”.

Σε αυτό το τελευταίο θα έπρεπε η χωρα μας να ψηφίσει ένα νόμο που θα ορίζει:

“Οποιος γίνεται μέλος της ΕΣΗΕΑ απαγορεύεται να είναι υποψήφιος στην πολιτική”Για να σταματήσει αυτό το χάλι της πρακτόρευσης πολιτικών συμφερόντων από δημοσιογράφους μέ ιδιοτέλεια να λάβουν ανταλλάγματα εισόδου στην πολιτική,όπου εάν εκλεγούν ουσιαστικά είναι χρηματισμός,αφού κερδίζουν πολλά.

Επίσης ο νόμος θα έπρεπε να ορίζει “οσοι έχουν την δημόσια γνώμη ότι θα πρέπει να μην φοβηθούμε και να μπούμε σε πόλεμο να επιβραβεύονται με την έναρξη του πολέμου με μια θέση ακριβώς απέναντι απο τα ξένα στρατεύματα όποιας ηλικίας και αν είναι,ακόμα και 90 χρόνων”.

Για να δούμε αν θα ανακάλυπταν “ειδήσεις” καλλιεργώντας στα προαναφερόμενα ένστικτα ή τομείς.

Τούτων λοιπόν ούτςω εχόντων λέμε ΟΧΙ σε αυτή τη “λαγνεία”.

Αντίθετα πρώτη είδηση για ΗΜΕΡΕΣ και όχι για λίγα λεπτά ή μια ημέρα θα έπρεπε να είναι η συγκλοπνιστική εξέλιξη στην τραγωδία του Βαγγέλη Γιακουμάκη.Του φοιτητή της γαλακτοκομικής σχολής των Ιωαννίνων , ο οποίος βρέθηκε ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ σε τοποθεσία κοντά στην σχολή.

Η τοποθεσία είχε ερευνηθεί απο τις αρχές,άλλωστε είναι δίπλα στο δρόμο ακριβώς.Μετά 2-3 ημέρες απο την έρευνα στο σημείο εκείνο βρέθηκε εκεί ο Βαγγέλης και μας είπαν ότι …αυτοκτόνησε!

Σε αυτό το δρόμο (δίπλα του) που είχε ερευνηθεί βρέθηκε το νεκρό σώμα…

Προφανώς εννούσαν προσβάλλοντας την νοημοσύνη,τη λογική ,την ηθική,τη νομιμότητα ότι αυτοκτόνησε σε άλλο σημείο,αλλά επειδή ,ως νεκρός,έβλεπε ότι δεν τον έβρισκαν …ξαναζωντένεψε,περπάτησε πολύ και πήγε και …ξανααυτοκτόνησε δίπλα στο δρόμο.

Αθλιότητες έβγαιναν μέσα απο την γαλακτοκομική σχολή , η οποία όχι μόνο δεν προστάτευσε το απιδί απο τα ΤΕΡΑΤΑ που τον βασάνιζαν καιρό ,αλλά εξέμεσε και εναντίον της οικογένειάς του νεκρού διάφορα.

 

Τον έψαχναν μέρες.Και βρέθηκε νερκός ,σε δρόμο που είχαν ψάξει…

Και ο Διευθυντής της Σχολής ,αντι απο ευθιξία για όσα συνέβησαν να κάνει χαρακίρι,όπως θα έκανε Γιαπωνέζος συνάδελφός του έκανε μήνυση στον πατέρα του Βαγγέλη!!!

Ποιά είναι η συγκλονιστική εξέλιξη;

Τόσα χρόνια μετά όχι μόνο η Πολιτεία μας δεν έδωσε απάντηση στα αίτια θανάτου του Βαγγέλη(τα περι αυτοκτονίας είναι παραμύθια της Χαλιμάς…) αλλά η μάνα του Βαγγέλη έκανε στα ΜΜΕ τώρα της εξής δήλωση

«Για εμάς τα αίτια θανάτου είναι το σημαντικότερο κομμάτι για την οικογένειά μας, που τόσα χρόνια πονά. Εμείς γνωρίζουμε ότι το παιδί μας δεν επέλεξε να φύγει από τη ζωή. Θέλουμε να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο παιδί μας»

 Ξεκάθαρα ,δηλαδή λέει.ότι και ΣΗΜΕΡΑ θεωρεί η οικογένεια τον Βαγγέλη θύμα δολοφονίας.
Στα Γιάνννενα χθες είχε ορισθεί η δίκη για την οικογένεια του Βαγγέλη.
Στο εδώλιο δεν καθόταν κάποιο απο τα ΤΕΡΑΤΑ που ακόμα ΔΕΝ έχουν δικαστεί για τη δολοφονία.Δεν καθόταν κανείς απο την Γαλακτοκομική Σχολή για την παράλειψη λυτρώσεως απο κινδύνο ζωής…
Καθόταν ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη με μηνυτή το κορυφαίο στέλεχος της Σχολής αυτής ,του οποίου ούτε το όνομα αξίζει να αναφέρουμε.
Η έδρα του δικαστηρίου ενόψει της τραγωδίας που εξελίχθηκερώτησε το στέλεχος αυτό αν ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ!!!
Και εκείνο απάντησε ΝΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ!
Φανταστείτε τι έχει συμβεί στο παρασκήνιο…
Η οικογένεια Γιακουμάκη ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ τη συγνώμη και η δίκη έγινε κανονικά.
Ολο αυτό και το γεγονός ότι ΑΘΩΩΘΗΚΕ η οικογένεια είναι κατά τη γνώμη μας συγκλονιστική ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ είδηση.
Δεν θα συνέβαινε τίποτα από αυτά αν δεν υπήρχε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ενδιαφέρον και δημοσιογραφική ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ μετά την τραγωδία.
Ναι αυτή είναι είδηση για να αποτελέσει το ΠΡΩΤΟ θέμα με την απαίτηση να βρεθούν οι δολοφόνοι του μικρού αυτού μάρτυρα…
Δεν είναι μόνος…
Την ίδια τύχη είχε ο μικρός Αλεξ στο διεφθαρμένο κέντρο της Βέροιας,το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην κλινική εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων, η οποία λειτουργούσε εκείνα τα χρόνια στα Γιαννιτσά.
Πάνω:Τα δυο θύματα “τέλειων” εγκλημάτων στη Βέροια και στα Γιάννενα!..
Μέχρι σήμερα και με το παιδικα παραμύθια δεν έχει βρεθεί ούτε μια τρίχα,ένα κομμάτι ύφασμα απο τον μικρό εξαφανισμένο…
Τα παιδικά παραμύθια έχουν ανακληθεί,αλλά παρόλα αυτά κάποιοι στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ σκηνή προσπαθούν να μας πείσουν ότι στα πλαίσια των παιδικών παραμυθιών έγινε στην Ελλάδα απο ανήλικους το ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.βαρύς τραυματισμός,απόκρυψη τραυματισμένου στο ΚΕΝΤΡΟ της πόλης,ΜΕΤΑΦΟΡΑ τραυματισμένου με ΚΑΡΟΤΣΙ χωρίς να δει κανείς τίποτα μέσα από ολη την πόλη,απόθεσή του ΔΙΠΛΑ στο νερό,απράσυρση απο το νεράκι που δεν μπορούσε να παρασύρει ούτε μικρό κοτόπουλο ,χωρίς να σκαλώσει στα πέντε μέτρα και ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.Και όλα αυτά χωρίς ΠΟΥΘΕΝΑ μια ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ…
Που είναι έστω και μια τρίχα απο τον Αλεξ;Οι διαδηλώσεις κατέληξαν σε παραμύθι για μικρά παιδιά…
Με τέτοια παραμύθια εθίζουν στην ανοχή και των πιο βίαιων εγκλημάτων.
Οπως αυτό ενός 61 έτους , ο οποίος συνήψε δεσμό με …16χρονη απο διαλυμένο σπίτι και όταν η 14χρονη έγινε 20 και του είπε ότι θα παντρευτεί 35χρονο την βασάνιζε,την ανάγκασε να καταπιεί πετρέλαιο(κάποιοι ασυνείδητοι μέτρησαν ότι ήταν μόνο 75 γραμμάρια…οχι 76 ή 74 γραμμάρια…ακριβώς 75!..) και ύστερα την περιέλουσε με το υπόλοιπο πετρέλαιο ,της έβαλε φωτιά και την ανάγκασε σε φρικώδη θάνατο όπως αυτών των αιχμαλώτων των τζιχαντιστών ,με τους οποίους φρικιά ακόμα ο πλανήτης…
Καταδικάστηκε σε ισόβια…ε και…Μέχρι τα 75 του χρόνια  θα είναι έξω,αφού η φρικώδης πράξη του δεν έγινε 100 πρωτοσέλιδα ,όπως έπρεπε…