Αρχική Βίντεο Βίντεο-Σοκ απο την πρόεδρο της Δημοκρατίας:Λέει δημόσια οτι ο ελληνικός λαός ”...

Βίντεο-Σοκ απο την πρόεδρο της Δημοκρατίας:Λέει δημόσια οτι ο ελληνικός λαός ” έχει απουσία κοινωνικής συνείδησης,δεν αντιλαμβάνεται το συλλογικό καλό”!!!

5798

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Πρότυπο δημοκράτη και πνευματικού ανθρώπου της σημερινής προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης “που θέλει να τη φωνάζουν Κατερίνα και εμείς αυτό κάνουμε” Σακελλαροπούλου ήταν ο μακαρίτης καθηγητής -πολιτικός με το “ΠΟΤΑΜΙ” Σταύρος Τσακυράκης.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα τη δείτε ανάμεσα στις ζεστή παρέα του Αντ.Σαμαρά(στο ακροατήριο…) και του Βαγγέλη Βενιζέλου να κλαίει αναφερόμενη στον Στ.Τσακυράκη…

Στο έργο του Στ.Τσακυράκη περιλαμβάνονται άρθρα ,όπως το “ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”(στα σοβαρά το έγραφε στα ΝΕΑ του ΔΟΛ το 2011…) αλλά και η καταγγελία της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και πρώτης γυναίκας πρωθυπουργού κ.Θάνου ως πολιτικάντισας.Και την είπε πολιτικάντισα για το εξής κείμενο που έγραψε προς τους προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης:

“…Οι ΄Ελληνες δεν επιθυμούν μία λύση που θα είναι σε βάρος των λαών των άλλων λαών-μελών της Ευρωζώνης, όπως, επίσης ανακριβώς, θέλουν να εμφανίζουν ορισμένοι από τους ευρωπαίους πολιτικούς για να είναι αρεστοί στους δικούς τους ψηφοφόρους, αλλά αναμένουν από τους ευρωπαίους εταίρους να επιτευχθεί με την ελληνική κυβέρνηση μία συμφωνία, η οποία θα προβλέπει ρύθμιση του ελληνικού χρέους κατά τρόπο που να επιφέρει ανάπτυξη της οικονομίας και μείωση της ανεργίας. Αναμένουν από τους ευρωπαίους εταίρους να σκεφθούν όχι μόνο τους αριθμούς και τα οικονομικά μεγέθη, αλλά και της ηθικές αξίες που επιβάλλει η Ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης…”

Ο μακαρίτης Τσακυράκης που μας συμβούλευε να μάθουμε  γίνουμε νοικοκυραίοι συνδεόμενοι με ένα γερμανικό νοικοκυριό θεώρησε ότι αυτό το κείμενο ήταν πολιτική αντιπαράθεση φωτογραφία της Θάνου με τον Σόϊμπλε…Πράγμα ανεπίτρεπτο για δικαστη εν ενεργεία και γιαυτό ζήτησε την άμεση παραίτησή της…

Διευθυντής του γραφείου Τύπου της νέας προέδρου της Δημοκρατίας έγινε ο δημοσιογράφος Σήφης Πολυμίλης με θητεία στην “Ελευθεροτυπία” στο ΒΗΜΑ κλπ,όχι ως ερευνητής δημοσιογράφος,αλλά αρθρογράφος.

Στα πολλά πολιτικά αρθρα  που έγραψε αναφέρει μεταξύ άλλων:

“…Ο μανιχαϊσμός, η ισοπεδωτική λογική ήταν και είναι δυστυχώς σύμφυτο χαρακτηριστικό της Ελληνικής Αριστεράς. Από την εποχή του αλήστου μνήμης “τι λάχανα, τι μπρόκολα” μπορεί να έχει κυλήσει πολύ νερό, μπορεί να έχουν συμβεί καταιγιστικές εξελίξεις, αλλά κάποιοι επιμένουν ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα… Εν ονόματι της επαναστατικής καθαρότητας είναι έτοιμοι να τσουβαλιάσουν στο μανιχαϊστικό σχήμα που έχουν διαμορφώσει και στο οποίο πας όστις δε συμφωνεί μαζί τους, εντάσσεται αυτομάτως στο στρατόπεδο του κακού… Σ’ αυτό το τεράστιο θέμα διεκδικούν τη μοναδικότητα της αλήθειας και αποκλείουν οποιαδήποτε συμμαχία που δε θα υποτάσσεται στην ατράνταχτη λογική τους. Ας μη διαμαρτύρονται όταν τους κατηγορούν ότι πολιτικά έχουν παραμείνει στην εποχή του μεσοπολέμου όπου όποιος δεν ήταν μαζί τους αυτομάτως θεωρούνταν φασίστας…».

Αυτό προκάλεσε τότε(2003) την οργή του ΚΚΕ και πολύ τεκμηριωμένη απάντηση από τον Ριζοσπάστη δια του Κ.Κάππου.

Επίσης πιο πρόσφατα έγραψε:

Οι κατά τον διευθυντή Τύπου της Αικ.Σακελλαροπούλου …αντιδημοκράτες και “αναξιοκράτες” .Την επέλεξαν με αυτά τα κριτήρια;
“…Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ένα συνονθύλευμα διαφόρων συνιστωσών κάθε είδους Αριστεράς, αλλά υποτίθεται ότι ένα σημαντικό μέρος της ηγετικής του ομάδας προέρχεται από την πάλαι ποτέ Ανανεωτική Αριστερά…
…Τι σχέση έχει αυτό που εκπέμπουν σήμερα ο Σκουρλέτης, ο Μπαλαούρας, ο Παπαδημούλης, ο Φίλης ή ο Βούτσης, για να μείνουμε στους πιο… επιφανείς αμοραλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, με την κουλτούρα και τον πολιτικό πολιτισμό της Ανανεωτικής Αριστεράς; …Ποια πολιτική ηθική, ποιες ιδεολογικές αρχές, όλα υποτάχθηκαν στο βόλεμα, στη διατήρηση της εξουσίας με κάθε τρόπο, στην υιοθέτηση των χειρότερων παλαιοκομματικών – και παλαιοσταλινικών… – μεθόδων.
Απαξιώνουν τους πάντες και τα πάντα, συμμαχούν με ό,τι χειρότερο υπάρχει στην πολιτική και στην κοινωνία, με μόνο στόχο τις καρέκλες τους. Μια πολιτική και πολιτισμική οπισθοδρόμηση με προκάλυμμα τις αξίες και τις ιδέες της Αριστεράς, που τις έχουν απεμπολήσει προ πολλού. Ψευδώνυμες μάχες εν ονόματι του λαού, καλλιέργεια  κοινωνικού και πολιτικού διχασμού, και μια μόνιμη εθνικολαϊκίστικη δημαγωγία, για να συσκοτίσουν μια πολιτική χωρίς αρχές, χωρίς προοπτική, που αποσαθρώνει ό,τι έχει απομείνει από τον παραγωγικό ιστό της χώρας…
…Οι επίγονοι που βρήκαν καταφύγιο στη θαλπωρή του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν, στην καλύτερη περίπτωση, μια θλιβερή καρικατούρα της ιστορίας της. Που οι μόνες τους αρχές, η μόνη τους έγνοια, είναι το πάθος για την εξουσία, το προσωπικό τους βόλεμα…”
Δεξιά :η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της νέας προέδρου της Δημοκρατίας.
 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ μας πληροφορεί στις 28 Απριλίου 2020 ότι συνεχίζεται ο…εξορθολογισμός της Προεδρίας της Δημοκρατίας με τη νέα πρόεδρο και έτσι έχουμε ανανεωμένη…ιστοσελίδα, έχουμε “εσωτερική παραγωγή” και “ιδιαίτερα εφευρετικό γραφείο τύπου με τον Σήφη Πολυμίλη αν κρίνουμε από την πρόσφατη φωτογραφία με τα γυαλιά-σήμα κατατεθέν της Προέδρου πάνω σε μια στοίβα βιβλία”.
Προφανώς θα εννοεί ότι η νέα πρόεδρος τόριξε στο διάβασμα μήπως και πάρει και κάποιο άλλο τίτλο σπουδών πέρα απο το βασικό πτυχίο Νομικής,ώστε να αυξηθούν οι απελπιστικά λίγοι τίτλοι σπουδών στο εξορθολογισμένο νέο προεδρικό περιβάλλον…
Βασικός πυλώνας πάντως της νέας προέδρου είναι το γραφείο Δημοσίων σχέσεων στο οποίο προϊσταται η Λώρα Μολυβιάτη,πρώην συζυγος του “τραπεζίτη του Ανδρέα” Παναγόπουλου.
Είναι κόρη του Πέτρου Μολυβιάτη,στον οποίο εμείς δεν είχαμε ποτέ και καμία εκτίμηση  πολιτικών έργων και ημερών,αλλά συνυπηρετούσε με τον Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο επί Κωνσταντίνου  Καραμανλή…
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δίτε και θα ακούσετε την νέα πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Δείτε πόσο άνετη και ζεστή αισθάνεται ανάμεσα σε Σαμαρά και Βενιζέλο και πως τα χώνει στον ελληνικό λαό,ενώ είναι εν ενεργεία πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας.
Στο 16ο λεπτό της ομιλίας της μας λέει ότι ο ελληνικός λαός έχει “ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ”,δεν καταλαβαίνει “ποιό είναι το ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΛΟ…”
Θα δείτε πως περισσεύουν οι έπαινοι απο το στόμα της για τα έργα και της ημέρες του Βαγγέλη Βενιζέλου,ιδιαίτερα στο Υπουργείο Πολιτισμού,τα θερμά χειροκροτήματα από Βενιζέλο,Σαμαρά,Λοβέρδο,Πικραμμένο κ.α.
Η ομιλία της έγινε δυο μήνες μετά την επιλογή της απο τον ΣΥΡΙΖΑ(αυτόν που στολίζει με τα χειρότερα ο Διευθυντής της Σήφης Πολυμίλης για  αναξιοκρατική λογική “βολεμάτων” κλπ)για τη θέση της προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας.
Στο βιογραφικό της δεν αναφέρεται κανένας άλλος τίτλος σπουδών πέραν του βασικού πτυχίου και έχει ενδιαφέρον να δει κανείς τα βιογραφικά των άλλων συναδέλφων της στο Συμβούλιο Επικρατείας…
Ακούστε το …ευγενικού ύφους βρισίδι που μας ρίχνει: