Αρχική Κοινωνικα Σοκαριστικό ντοκουμέντο:”Καλησπέρα σας απολύεστε με αυτό το SMS”!!! Ακρότητες με θανάτους και...

Σοκαριστικό ντοκουμέντο:”Καλησπέρα σας απολύεστε με αυτό το SMS”!!! Ακρότητες με θανάτους και απειλές “θα σα γ..όταν γυρίσω”!

1762

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Σοκαριστικές εξελίξεις εξαιτίας του κορονοϊού παγκοσμίως με μαζικούς θανάτους,κυρίως ηλικιωμένων,αλλά και γιατρών ηρώων.

Στην Ιταλία και την Ισπανία οι θάνατοι μετρώνται με εκατοντλάδες κάθε 24ωρο και ήδη στις δυο χώρες κοντεύουν να φτάσουν στις 10.000.

Αυτό αποτελεί μέγα ερωτηματικό καθώς στην Κίνα επι ένα 2μηνο οι θάνατοι ήταν “μόλις” 3.500 και μάλιστα σε περιοχή με πληθυσμό όχο όλη η Ιταλία ολόκληρη.

Στην Ιταλία οι μαζικοί -κατα χιλιάδες- θάνατοι αφορούν τη Βόρεια Ιταλία και απο χθες σημειώνονται και μαζικά κρούσματα στην περιοχή της Νάπολι,στην οποία οι ιδιοκτήτες της τοπικής ομάδας για οικονομικούς λόγους είχαν ανακοινώσει επανέναρξη προπονήσεων.Ευτυχώς (και τους Ελληνας Μανωλά και Καρνέζη) το ανέβαλαν…

Στην Ιταλία φαίνεται πως κρύβουν και τον πραγματικό αριθμο γιατρών που έχουν πεθάνει καθώς ανύποπτοι έσκυβαν πάνω από αρρώστους με κορονοϊό.

Κι όμως…Με τέτοια δημοσιότητα στην Κίνα και με υποτιθέμενη ενημέρωση,όπως οφείλουν να κάνουν οι πολιτικές προστασίες και οι υπηρεσίεες υγείας κάθε κράτους-θα έπρεπε να γνώριζαν…

Το ίδιο και στην Ισπανία.Και στις δύο χώρες μιλούν για εγκληματικές ευθύνες.

Για τις ίδιες εγκληματικές ευθύνες καθυστερήσεων αρχίζουν και μιλούν ήδη στη Βρετανία,όπου υπάρχουν και εγκλωβισμένοι Ελληνες στα αεροδρόμια ,στις ΗΠΑ,όπου συμβαίνει το ίδιο και στην Τουρκία επίσης.

Στη χώρα μας τα κρούσματα ευτυχώς είναι πολύ γιγότερα,έφτασαν σήμερα τα 821 και οι νεκροί τους 22.

Ανησυχητικό όμως είναι ότι ανέβηκαν στους 53 οι διασωλημένοι,αλλά και δυο θάνατοι νέων ανθρώπων.Μια γυναίκα 41 ετών στην Καστοριά ,μητέρα 3 παιδιών και ένας Γερμανός,επισκέπτης καθηγητής στο Ηράκλειο Κρήτης.Και οι δυο φαίνονταν να πηγαίνουν καλά,η μια στο σπίτι,ο άλλος στην εντατική,αλλά ξαφνικά βάρυναν και έχασαν τη ζωή τους…

Στη χώρα μας τις εγκληματικές ευθύνες επισημαίνει δίνοντας στοιχεία προειδοποίησης και αποφυγής λήψης μέτρων ο επικφαλής της μοναδας Επειγόντων Περιστατικών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων…

Οσα γράφει είναι πράγματι σοκαριστική εξέλιξη.

Τα ίδια χαρακτηριστικά έχει και το πρωτοφανές κείμενο που βλέπετε ακριβώς από κάτω:

Αυτό το κείμενο είναι το κείμενο ΑΠΟΛΥΣΗΣ εργαζομένων για 5-10 χρόνια στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” μια γερμανοελληνική πολύ κερδοφόρα επιχείρηση.

Αλήθεια τις μηνιαίες συμβάσεις με τις οποίες δουλεύουν για…χρόνια(!!!) τις βλέπουν ποτέ και πως αυτό αποδεικνύεται;Αν δεν τις βλέπουν είναι εκβίαση ή όχι;

Είναι η ΠΡΩΤΗ,αυτή η κερδοφόρα που έκανε μαζικές απολύσεις.Το αποκαλύψαμε,το στείλαμε(και) στην ΕΡΤ,εκείνη κάλεσε τον υπουργός Εργασίας Βρούτση και εκείνος δήλωσε…έκπληκτος και ψέλλισε ότι είναι νόμιες οι απολύσεις.

Ηθικές για μια επιχείρηση χρυσωρυχείο είναι;

Σοκαριστική απο την άλλη πλευρά είναι και η ανάρτηση ενός δημοσιογράφου,απο εκείνους που αποτελούσαν το αποκρουστικό δημόσιο πρόσωπο της συριζαϊκής ακρότητας ,όσο έκανε εκπομπές(να τις κάνει ο Θεός εκπομπές…) στην κρατική τηλεόραση.

Παρά την σωματική του καχεξία έγραψε ολογράφως ότι υποφέρει τόσο από τις νεοδημοκρατικές ακρότητες στην ΕΡΤ(αναφέρεται προφανώς και σε μια εκπομπή ακριβώς ίδια με τη δική του,αλλά ανεστραμμένη…) που κατά Καραϊσκάκην “οταν γυρίσει θα τους γ…”.

Εγραψε όλη τη λέξη ο σύγχρονος…Γκουζγκούνης!Και είναι ,λέει,και σε τοπ θέση του πολιτικού ΣΥΡΙΖΑ σήμερα…Και ακόμα δεν έχει λάβει SMS…