Αρχική Αθλητικα Σάρωσε ο Τσιτσιπάς,τυχερές στις κληρώσεις οι ελληνικές ομάδες,αλλά τις αδικεί η “άτιμη...

Σάρωσε ο Τσιτσιπάς,τυχερές στις κληρώσεις οι ελληνικές ομάδες,αλλά τις αδικεί η “άτιμη η κενωνία”…

1176

 

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διέλυσε με 3-0 σετ(6-2,6-1,6-1)τον Ισπανό Βινιόλας και προκρίθηκε πανηγυρικά στο αμερικάνικο ΟΠΕΝ ,στο οποίο πάει με ελπίδες για πολύ ψηλά.

Πάντως έκανε δηλώσεις για…μετάφραση σχετικά με την διαμαρτυρία της αμερικανογιαπωνέζας τενίστριας Ναόμι Οσάκα ,ενάντια στη βία κατά αφροαμερικανών στις ΗΠΑ

Η Ναόμι Οσάκα(στη φωτο όλοι μαζί) απέσπασε τα εύσημα απ’ όλους για την κίνηση της  να μην αγωνιστεί σ τον ημιτελικό του Σινσινάτι(δήλωσε ότι πρώτα είναι μαύρη γυναίκα και μετά τενίστρια) και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σ’ αυτά τα θέματα έσπευσε να την ρωτήσει για την πράξη της αλλά και για την κατάσταση στις ΗΠΑ γύρω από το θέμα.

«Της έστειλα μήνυμα και ρώτησα τι ήταν όλα αυτά για την κοινωνική αδικία. Επειδή δεν παρακολουθώ πραγματικά τα νέα. Είδα κάτι όταν η τηλεόραση ήταν ανοιχτή, όταν η τηλεόραση ήταν ενεργοποιημένη. Είδα κάτι.

Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν λόγω αυτού. Ναι, και μου εξήγησε τι συνέβαινε. Έτσι κατάλαβα», είπε αρχικά ο Έλληνας τενίστας σε ξένο ΜΜΕ και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενος γι ‘αυτήν. Είναι σε καλή σειρά, σε καλή πορεία. Παίζει καλά. Σίγουρα παίζει καλά. Ειλικρινά, δεν παρακολουθώ πραγματικά τένις γυναικών, αλλά την θαυμάζω πολύ.»

Τυχερές και οι τρεις ελληνικές ομάδες στα κύπελλα Ευρώπης,αφού παίζουν σε μονά παιχνίδια στις έδρες τους.

Ο ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα(αντάλλαξν και ραβασάκια για την μόνιμη σχεδόν κληρωση κάθε καλοκαίρι,ο Αρης με την άγνωστη ουκρανική Κολός κοβαλίτκα και ο ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στην καθ ημάς Ανατολή όμως άρχισαν τα όργανα πριν αρχίσει το κατ ευφημισμόν ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός ως μόνιμα αδικημένος απο “την άτιμη την κενωνία”,δηλαδή τη διαιτησία εξεδήλωσε την απαρέσκειά του και για το νέο αρχιδιαιτητή Κλάτεμπεγκ ,γιατί κράτησε βοηθούς αυτούς που ήθελε και δεν πήρε όσους θα ήθελε ο Ολυμπιακός.

Ο Αλαφούζος επιτέθηκε με σφοδρότητα “στην άτιμη την κενωνία”,δηλαδή την ΕΠΟ γιατί όρισε τον τελικό του κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου 2020,όταν επρόκειτο να αρχίσει το κατ ευφημισμόν ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο τελικός ήταν να γίνει στο χωράφι του ΟΑΚΑ στις 30 Αυγούστου,αλλά ένεκα κοροναίού αναβλήθηκε και θα γίνει κατ αρχήν στη Ριζούπολη,αλλιώς στον Πανθεσαλικό,αν πάθει κάτι η Ριζούπολη…

Ο Αλαφούζος διαμαρτύρεται για μη σοβαρότητα της Πολιτείας στον προγραμματισμό .Προφανώς δεν είναι ανάλογος του ΠΑΟ, ο οποίος δήλωσε ότι ο Καρλίτος(λένε ότι είναι σέντερ φορ και μάλιστα καλύτερος του Αλεξ Λατσούν)θέλει το χρόνο του για να είναι έτοιμος.

Ο Καρλίτος ήρθε τον περασμένο Δεκέμβρη για να προλάβει να ετοιμαστεί και να μην παίξει βιαστικά ,όπως εκείνος ο Αντρεούτσι που είχαν φέρει στον ΠΑΟ από την Αργεντινή.

Προφανώς τα σουβλάκια και κοκορέτσια της Παιανίας δεν άφησαν χρόνο στον Καρλίτος να ετοιμαστεί σε 9 μήνες.

Θυμίζουμε ότι περίπου τόσο χρειάστηκε να γεννήσει και να ξαναγυρίσει έτοιμη  στους αγώνες η αμερικανίδα ολυμπιονίκης Αλισον Φίλιξ.Προφανώς ο Καρλίτος έχει και το θέμα της καλλιτεχνίας στο κεφάλι,οπότε χρειάζεται περισσότερο χρόνο…Ο Λατσούν πάντως είναι έτοιμος και καραδοκεί…

Από τον ΠΑΟ ο προγραμματισμός διώχνει τον νεαρό Περέα,τον μόνο αξιόπιστο μετά τον Μακέντα σέντερ φορ που είχε ο ΠΑΟ.Θα πάει στο Βόλο ή τα Γιάννενα και θα βγάζει τα μάτια του…Καρλίτος…

Ανάλογα διασκεδαστική είναι ως τώρα και η πορεία στελέχωσης της άμυνας του ΠΑΟ με διάφορους ξένους όχι απο το κάτω ράφι,αλλά απο το υπόγειο…

Τώρα λέει θα κάνει διάνα με τον Βιάνα και συστήνει υπομονή σε όσους βλέπουν ότι ο νεαρός Αλεξόπουλος και οι νεαρότεροι ακόμα Τζαβίδας κλπ δείχνουν πολύ καλύτερα στοιχεία από τους ξένους που αρχίζουν και γεμίζουν το γήπεδο στο Κορωπί…