Αρχική Αθλητικα Προκριση ΠΑΟ παραμονή του ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ,νίκες των μεγάλων στην Αγγλία.

Προκριση ΠΑΟ παραμονή του ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ,νίκες των μεγάλων στην Αγγλία.

1448

Ενα 24ωρο πριν το πρώτο ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ υπό συνθήκες ακραίας φόρτισης,ο Παναθηναίκός νίκησε στον ΟΑΚΑ την Παναχαϊκή και προκρίθηκε στο κύπελλο.

Ο Κολοβός που έψαχνε γκολ αρχής άνοιξε το σκορ στο 52 μετά απο άγονο πρώτο ημίχρονο και με τον Παναθηναϊκό να παίζει με αναπληρωματικούς και χωρίς άγχος α,φού είχε νικήσει στο πρώτο ματς στην Πάτρα 3-1.

Ο Καμπετσής με ασιστ Κολοβού έβαλε το πολύ ωραίο δεύτερο γκολ,ο Δανός Μπεκ ήταν καλός,όπως και ο Νούνιες ,ενώ πολλά προσόντα έδειξαν οι νεαροί που έβαλε ο ΠΑΟ σε αυτό το ματς.

Προφανώς κράτησε παίκτες για το παιχνίδι στο Βόλο, ο οποίος δεινοπάθηε να προκριθεί στο Βόλο σε βάρος του Πανσερραϊκού στα πέναλτι,ενώ η Λαμία πέρασε άνετα με 3-0 τον Αιολικό,τον οποίο είχε νικήσει και στη Μυτιλήνη με το ίδιο σκορ.

Στο εξωτερικό η Λίβερπουλ,χωρίς το μεγάλο αστέρι της Σαλάχ νίκησε 5-2 την συμπολίτισα Εβερτον και καλπάζει για το πρωτάθλημα έχοντας 8 βαθμούς διαφορά από την εκπληκτική και φέτος Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς,η οποία νίκησε 2-0 την Γουότφορντ του Χολέμπας.

Η ήττα της Εβερτον οδήγησε στην απόλυση του γνωστού πορτογάλου προπονητή της Μάρκο Σίλβα.

Η Γιουνάϊτεντ με 11άδα που απαρτίζεται απο πολλούς νεαρούς Βρετανούς αντιγράφει τον ΠΑΟ.Δηλαδή χάνει απο μικρές ομάδες και κερδίζει τα ντέρμπι.

Με πολλούς νεαρούς λοιπόν στη σύνθεση νίκησε την Τότεναμ ,στην πρώτη επίσκεψη του Μουρίνιο στο Ολντ Τράφορντ ως προπονητή άλλης ομάδας.

Τα γκολ ο Ράσφορντ ,τον οποίο ο Μουρίνιο άφηνε εκτός ενδεκάδας και της Τότεναμ ο Ντελε Αλι.Η Τσέλσι νίκησε 2-1 την Αστον Βιλα.