Αρχική Uncategorized Πολλάκης: Στο εδώλιο με Στουρνάρα- σε Εξεταστική Επιτροπή για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πολλάκης: Στο εδώλιο με Στουρνάρα- σε Εξεταστική Επιτροπή για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

2042

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Θα δικαστεί ο Παύλος Πολλάκης,όπως κάθε πολίτης για να βρεθεί η αλήθεια στην υπόθεση Στουρνάρα και ΚΕΕΛΠΝΟ;

Η  μισή απάντηση είναι ότι θα δικαστεί σαν απλός πολίτης και αυτό είναι σωστό.

Η άλλη μισή απάντηση είναι ότι στα αδικήματα ,στα οποία απλοί πολίτες εμπλέκονται με επώνυμους ΔΕΝ βρίσκεται η αλήθεια,αλλά συνήθως κουκουλώνεται.

Στο επόμενο διάστημα(να μην χαθεί μέσα στις διακοπές) θα παρουσιάσουμε έγγραφα που δείχνουν πως οι υποθέσεις των απλών πολιτών απέναντι σε επωνύμους καταχωνιάζονται σε ένα συρτάρι μέχρι να παραγραφούν(π.χ. υπόθεση θύματος Κ.Δημητρακόπουλου της Συνεταιριστικής Λαμίας) ή σε μερικές πτυχές η Δικαιοσύνη κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ποιό γράμμα είναι πρώτο στο αλφάβητο,δηλαδή τι πρέπει να ερευνήσει εκείνη και τι ο πολίτης…

Άπειρα αυτά τα παραδείγματα και αναφερθήκαμε στη Λαμία γιατί είναι τόπος καταγωγής των Στουρνάρα,Σταϊκούρα,Προβόπουλου και η εκεί Δικαιοσύνη κάνει όργια διαχρονικά με παραγραφές ή άρνηση ουσιαστικής έρευνας σε σοβαρότατες υποθέσεις.

Ο Στουρνάρας είναι μηνυτής του Πολλάκη.Ο Σταϊκούρας είναι στο Κόμμα που θα στείλει τον Πολλάκη να δικαστεί ως απλός πολίτης.

Ρωτήστε τους αν ξέρουν κάτι για τον πολίτη που υπήρξε θύμα σκευωρίας δήθεν μεταφοράς ηρωϊνης στη Λαμία,του δήμευσαν το αυτοκίνητο και όταν αποκαλύφθηκε απο τα ΜΜΕ η σκευωρία απηλλάγη με τεράστια καθυστέρηση ο πολίτης,αλλά το αυτοκίνητο δεν του το επέστρεψαν ποτέ!!!

Εν προκειμένω τι θα συμβεί;

Ο Στορυνάρας στην ποινική δίκη κατα Πολλάκη δεν είναι υποχρεωμένος να πάει,αλλά θα εκπροσωπηθεί απο δικηγόρο.

Το αδίκημα είναι αν κατέγραψε τη συνομιλία τους ο Πολλάκης κλπ

Πως θα αποδειχθεί;Αν υπάρξει ηχητική απόδειξη.Ποιός μπορεί να την έχει; Ο Πολλάκης η ο Στουρνάρας,αν την κατέγραφε εκείνος.Είναι δυνατόν κάποιος εκ των δυο να πάει κασέτα καταγραφής ή να δηλώσει καταγραφή χωρίς κασέτα;

Προφανώς όχι.

Αρα τι θα συμβεί;

Προφανώς θα απαλλαγεί ο κ.Πολλάκης.

Γιατί ο κ.Πολλάκης ζητά Εξεταστική-Προανακριτική Επιτροπή και όχι απλή ποινική διαδικασία σε βάρος του;

Γιατί στην Προανακριτική θα πάει υποχρεωτικά και ο κ.Στουρνάρας και η συζυγός του που είχε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και πολλοί μάρτυρες απο το ΚΕΕΛΠΝΟ και εκατέρωθεν.

Θα το μεταδίδει δε και η τηλεόραση απευθείας.

Ετσι οι πολίτες θα καταλάβουν ότι τα περι καταγραφής της τηλεφωνικής επικοινωνίας είναι άνευ σημασίας,αλλά καθόλου άνευ σημασίας το τι συνέβη στο ΚΕΕΛΠΝΟ,για το οποίο ήδη διεξάγονται δίκες εν πρυπτώ ουσιαστικά.

Δείτε την δήλωση Πολλάκη και μπορείτε να εξάγετε συμπεράσματα:

“Ζήτησα να σας κάνω μία δήλωση γιατί σήμερα στις 11:14 το πρωί αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια η συγκρότηση της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής. στις 11:40 έλαβα τηλεφώνημα από την υπηρεσία που συνεπικουρεί την επιτροπή δεοντολογίας να παρουσιαστώ αύριο σε εισαγωγικά, να παρουσιαστώ αύριο στην πρώτη συνεδρίαση επιτροπής δεοντολογίας όπου θα κουβεντιάσει, λέει, η άρση ασυλίας μου για δύο μηνύσεις που έχουν διαβιβαστεί από την εισαγγελία εδώ, η μία είναι του κυρίου Σταμάτη Πουλή του πρώην προέδρου και γνωστού μέλος της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ για συκοφαντική δυσφήμιση και η άλλη είναι η δίωξη που διαβίβασε ο εισαγγελέας μετά την έγκριση του κυρίου Στουρνάρα για το ότι και καλά τον ηχογράφησα σε συνομιλία που είχαμε τότε που διέγραψε το θέμα του δανείου μου και του ελέγχου από την τράπεζα της Ελλάδας. Αυτό που θέλω να πω είναι τα εξής 2 πράγματα: Πρώτον, καλώς τα παιδιά.

Δεύτερον, τους λέω ότι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί να είναι δημόσια και διαφανής. Δηλαδή, επειδή αυτά τα «αδικήματα» τα ετέλεσα όντας υπουργός και λόγω της υπουργικής μου ιδιότητας αποκάλυψα τις βρωμιές της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ και λόγω της υπουργικής μου ιδιότητας απεκάλυψα τις χαριστικές αναθέσεις και διαγωνισμούς της συζύγου του κυρίου αρχι-τραπεζίτη.

Για αυτό το λόγο αυτό το οποίο απαιτώ είναι όχι να αρθεί η ασυλία μου σε μία επιτροπή η οποία είναι δεν είναι δημόσια, αλλά να μαζέψουν 30 υπογραφές από βουλευτές διαφόρων πτερύγων της βουλής και να γίνει η διαδικασία με Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση ειδικής προανακριτικής επιτροπής, όπου εκεί θα τα πούμε όλα, θα αποφασιστεί στην Ολομέλεια η σύσταση της ειδικής προανακριτικής επιτροπής, για να τα πούμε όλα, τα πάντα που έχουμε ανακαλύψει και αυτά που έχουμε στείλει και στη Δικαιοσύνη και η οποία με τους ρυθμούς της ανάπηρης κουτσής χελώνας που περπατάει έχουν ασκηθεί διώξεις στο 1/20 αυτών των υποθέσεων των οποίων έχουμε στείλει. Αυτά και τους περιμένω.

Είναι η συνήθης διαδικασία η οποία πολλές φορές στέλνεται, ο εισαγγελέας, μόνον που ξέχασε ο εισαγγελέας ότι εγώ είμαι υπουργός, όταν έκανα τα «αδικήματα» ήμουν υπουργός. Έτσι; Η αποκάλυψη των κλοπών στο ΚΕΕΛΠΝΟ και των απευθείας αναθέσεων ήταν έργο που έπρεπε να κάνω και το εκτέλεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για αυτό λοιπόν επειδή πρέπει να μάθει και ο ελληνικός λαός γιατί με κατηγορούν αυτοί οι άνθρωποι, ο κύριος Πουλής και ο κύριος Στουρνάρας πρέπει να γίνει δημόσια διαδικασία, ανοιχτή διαδικασία βεβαίως με συλλογή 30 υπογραφών που να ζητήσουν τη σύσταση, βουλευτών δηλαδή, που να ζητήσουν τη σύσταση ειδικής προανακριτικής επιτροπής που θα αποφασίσει αν θα έρθει ή όχι η ασυλία, για να τα πούμε όλα”.

Απορία μας:

Αφού χρειάζονται μόνο 30 υπογραφές για την προανακριτική επιτροπή και η Νέα Δημοκρατία έχει μόνο 158 ,στους υπόλοιπους 142 δεν θα βρεθούν 30 υπογραφές για να υπάρξει αυτή η διαφανής διαδικασία.

Προφανώς εύκολο είναι,όταν μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τριπλάσιο αριθμό βουλευτών του απαιτουμένου.

Αρα τις “ομορφιές” μπορούμε και πρέπει να τις δούμε.Αν δεν τι δούμε ποιός θα φταίει;