Αρχική Διεθνη Παιδεραστία: Δεν εκδίδεται το βιβλίο του Γούντι Αλλεν με το οποίο “καίει”...

Παιδεραστία: Δεν εκδίδεται το βιβλίο του Γούντι Αλλεν με το οποίο “καίει” επώνυμα σπίτια

1703

«Η απόφαση να ακυρωθεί το βιβλίο του κ. Άλεν ήταν δύσκολη. Παίρνουμε πολύ σοβαρά τις σχέσεις μας με τους συγγραφείς και δεν ακυρώνουμε εύκολα βιβλία. Έχουμε δημοσιεύσει και θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε πολλά βιβλία που προκαλούν. Ως εκδότες, διασφαλίζουμε καθημερινά στη δουλειά μας να ακούγονται διαφορετικές φωνές και αντικρουόμενες απόψεις. Επίσης, ως εταιρεία, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ένα συναρπαστικό, υποστηρικτικό και ανοιχτό περιβάλλον εργασίας για όλο το προσωπικό μας. Τις τελευταίες ημέρες, η ηγεσία του HBG είχε εκτεταμένες συνομιλίες με το προσωπικό μας και με άλλους. Αφού ακούσαμε, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η προώθηση της δημοσίευσης δεν θα ήταν εφικτή για το HBG».

Mε αυτή την ανακοίνωση ο εκδοτικός Οίκος Hachette Publishing ενημέρωσε την παγκόσμια κοινότητα ότι υποχωρεί και δεν θα δώσει βήμα σε έναν διάσημο “ειδικό κακούργο”,τον Γούντι Αλλεν.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι με το βιβλίο του θα έριχνε λάδι στις φωτιές που σιγοκαίνε διάφορα σπίτια επωνύμων ή θα άναβε φωτιές σε ανύποπτα σπίτι επωνύμων που είναι σχετικές με σεξουαλικά εγκλήματα ή σεξουαλικές δραστηριότητες που δεν είναι νόμιες και ηθικές,ούτε για τα δυτικά πρότυπα…
Ο Γούντι Αλλεν εκτός απο διάσημος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν και συζυγος της διάσημης ηθοποιού Μία Φάροου.Με την Μία υιοθέτησαν δυο παιδιά τον Ρόναν και την Ντίλαν
Πριν από έναν χρόνο είχε κυκλοφορήσει το εξόχως αποκαλυπτικό βιβλίο του Ρόναν Φάροου με τίτλο «Catch and Kill: Lies, Spies and a Conspiracy to Protect Predators». Που ελευθέρως πάει να πει: «Αρπαξε και σκότωσε: Ψέματα, κατάσκοποι και η συνωμοσία για την προστασία των αρπακτικών».

Ο Ρόναν Φάροου μαζί με την αδελφή του Ντίλαν Φάροου είχαν επανειλημμένα κατηγορήσει τον Γούντι Αλεν για παιδοφιλία και σεξουαλική παρενόχληση.
Ο Αλλεν ετοιμαζόταν να “απαντήσει” με αυτό το βιβλίο περνώντας σε άλλα θέματα.
Προφανές όμως είναι ότι το βιβλίο θα εκδοθεί απο άλλον εκδοτικό Οίκο, ο οποίος θα επωφεληθεί για κέρδη απο το θόρυβο,αλλά και θα βγάλει στη φόρα αποκαλύψεις που μετά το σκάνδαλο παιδεραστίας του επιχειρηματία Επστάϊν έχει λάβει άλλες διαστάσεις.
Ο Επστάϊν ,μάλλον δολοφονήθηκε(υποστηρίζει ο δικηγόρος του) και δεν αυτοκτόνησε στις φυλακές,όπου εκρατείτο για να οδηγηθεί σε δίκη με την κατηγορία παιδεραστίας.Στην παρέα του στο ιδιωτικό νησί που ήταν άντρο παιδεραστών επώνυμοι μεταξύ των οποίων ο γυιός της Βασίλισσας Ελισάβετ,οι Κλίντον,ο Τράμπ και άλλοι πανίσχυροι.
Όλοι δηλώνουν ότι δεν ήξεραν…Ο θάνατος του Επστάϊν βολεύει τους πάντες…
Ηδη μια γυναίκα πάντως κατηγόρησε τον γυίο της Βασίλισσας ,πρίγκιπα Ανδρέα(χώρισε φυσικα) ότι την κακοποίησε ενώ ήταν ανήλικη στο νησί του Επστάϊν…Εκείνος φυσικά αρνείται…