Αρχική Δικαιοσυνη Ο ΣΥΡΙΖΑ,οι Καναλάρχες,οι βαριές καταγγελίες,ο Προκόπης ,η λάσπη στον ανεμιστήρα, ο Ρώσος...

Ο ΣΥΡΙΖΑ,οι Καναλάρχες,οι βαριές καταγγελίες,ο Προκόπης ,η λάσπη στον ανεμιστήρα, ο Ρώσος “κατάσκοπος BITCOIN” και η Σακελλαροπούλου που πάει Μέγαρο!

11615

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ  είπε το “ναι” στο νέο πρόσωπο που προτείνει ο Κυρ.Μητσοτάκης για το Ανώτατο Αξίωμα της χώρας;

Γιατί το υπερψηφίζει και δεν δήλωσε αποχή η καταψήφιση; Εν τέλει: του είναι γνωστό το πρόσωπο αυτό,κάτι σαν την Ελλη Στάη,αλλά σε άλλο χώρο;

Βεβαίως του είναι γνωστό και δεν είναι μόνο η επιλογή του απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την ανώτατη θέση του ΣτΕ.

Είναι ένα πρόσωπο με παρελθόν στη δημοσιότητα και όχι μόνο στα δικαστικά καθήκοντα…

Ιδού τι είχε δηλώσει ο Νίκος Παππάς για το πρόσωπο αυτό όχι πολύ μακριά,αλλά πολύ κοντά.Το 2016 με αφορμή το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες:

«Η στάση της ΝΔ δε δημιουργεί πλέον κανένα ερωτηματικό. Αναπαράγει οτιδήποτε μπορεί να αμφισβητήσει το διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε.

Ερωτηματικά όμως προκαλούνται από τα δημοσιεύ­ματα που αναφέρουν ότι η κ. Σακελλαροπούλου η οποία παραιτήθηκε από το ΔΣ της Ένωσης Δικαστών του ΣτΕ καταγγέλλοντας «αρνησιδικία», έχει ζητήσει να εξαιρεθεί από την επίμαχη υπόθεση, επειδή συγγενικό της πρόσωπο είναι δικηγόρος των καναλαρχών. Η ΝΔ η οποία υιοθέτησε άκριτα τις καταγγελίες αυτές οφείλει να δώσει εξηγήσεις και να σταματήσει την προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων ώστε να αφεθεί η Δικαιοσύνη να αποφασίσει απερίσπαστη.»

Φωτογραφίες απο τη γιορτή Δημοκρατίας στο Μέγαρο.

 

Για το θέμα αυτό η ΚΟΝΤΡΑ Νιούς που στήριζε και στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ είχε γράψει τότε με αφορμή τη δήλωση του κ.Παππά:

“Η αποκάλυψη

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των παραιτήσεων δύο μελών του ΣτΕ από την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου, αφού όπως προκύπτει σύντροφος της παραιτηθείσας Κατερίνας Σακελλαροπούλου είναι ο ο δικηγόρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, Παύλος Κοτσώνης. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Παύλος Κοτσώνης και ο συνέταιρός του Σπύρος Παππάς, οι οποίοι διατηρούν μεγάλο δικηγορικό γραφείο στις Βρυξέλλες, ως δικηγόροι της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, έχουν κάνει προσφυγή τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενάντια στο νόμο της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες. Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παραιτήθηκε χθες Τετάρτη όχι από το ΣτΕ αλλά από την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου, επικαλούμενη ως αιτία την ανακοίνωση της Ένωσης για την αναβολή της πρόσφατης διάσκεψης για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Σύμφωνα με το σκεπτικό της δικαστού το Δ.Σ. της Ένωσης αποδοκίμαζε ως ψευδή όσα αντίθετα αναφέρονται στον Τύπο «με βάση όχι τη δική του αντίληψη για τα πράγματα, αλλά την ανακοίνωση του Προέδρου του Δικαστηρίου, μετατρέποντας ουσιαστικά την Ένωση, για πρώτη, κατά την αντίληψή μου φορά, σε γραφείο τύπου του Προέδρου του Δικαστηρίου».

Όπως αποδεικνύεται από τα νέα στοιχεία, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου κάθε άλλο παρά άσχετη είναι με τα συμφέροντα των καναλαρχών οι οποίοι αντιδρούν στη δημιουργία ενός νέου και νόμιμου τηλεοπτικού τοπίου, αφού ο σύντροφός της υπερασπίζεται τους καναλάρχες προσφεύγοντας ακόμη και στα ευρωπαϊκά όργανα. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που στη συνεδρίαση του ΣτΕ στις 4 του περασμένου Ιουλίου, όταν συζητούνταν οι αιτήσεις ακύρωσης του νόμου αλλά και των υπουργικών αποφάσεων που είχαν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ζήτησε και εξαιρέθηκε από τη συνεδρίαση.

 

Φωτογραφίες απο τη γιορτή  Δημοκρατίας στο Μέγαρο.

ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ!

Ιδού τώρα και τι είχε γράψει τότε υπερασπιζόμενος το νέο πρόσωπο στην προεδρία της Δημοκρατίας ο γνωστός δημοσιογράφος κ.Παν.Τσιμπούκης:

“Έχει ξεκινήσει μια απαράδεκτη επιχείρηση λασπολογίας στο πρόσωπο της αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου η οποία παραιτήθηκε από μέλος της Ένωσης των δικαστών του ΣτΕ για τους γνωστούς λόγους (ανακοίνωση της Ένωσης για τη ματαίωση της διάσκεψης για τις τηλεοπτικές άδειες).

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (όπως και ο επίσης αντιπρόεδρος Χ. Ράμμος που παραιτήθηκαν) δεν συμμετείχαν στην σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες. Και οι δύο παραιτηθέντες αντιπρόεδροι είναι πολύ καλοί νομικοί και φυσικά δικαστές.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δήλωσε κώλυμα (αίτημα αυτοεξαίρεσης) και δεν συμμετείχε στη σύνθεση για τις τηλεοπτικές άδειες λόγω της προσωπικής σχέσης της με τον Παύλο Κοτσώνη. Η εμπλοκή του ονόματός της στην ιστορία με τις τηλεοπτικές  άδειες μόνον ως αστείο θα μπορούσε να εκληφθεί. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για λάσπη στον ανεμιστήρα.

Για να μάθουν όμως ιστορία αυτοί που την εκτοξεύουν ο Παύλος Κοτσώνης εθεωρείτο ένα από τα ανοιχτότερα μυαλά στο Συμβούλιο της Επικρατείας και από τους καλύτερους νομικούς. Όμως, διαβλέποντας την κατάσταση στο χώρο της Δικαιοσύνης, την σε μεγάλο βαθμό αρτηριοσκλήρωση τόσο της Δικαιοσύνης όσο και του Δημοσίου τομέα, τις σχέσεις κυβερνήσεων και δικαστών, και ενώ είχε το βαθμό του συμβούλου Επικρατείας (έχοντας δηλαδή, μόνιμο μισθό και μέλλον), παραιτήθηκε και έφυγε στο εξωτερικό. Και έχει φύγει εδώ και αρκετά χρόνια, δηλαδή πολύ πριν δημιουργηθεί ζήτημα με τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών.

Στις Βρυξέλλες συνεργάστηκε με το δικηγορικό γραφείο του Σπύρου Παππά, που ανέλαβε την υπόθεση της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας. Δηλαδή ο Παύλος Κοτσώνης έκανε τη δουλειά του, αυτή και μόνο και  όλα τα άλλα μόνο ως λάσπη μπορούν να χαρακτηριστούν.

Τι σημαίνουν αλήθεια όλα αυτά; Ό,τι στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης πρέπει να ισοπεδωθεί η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, με λάσπη και κτυπήματα κάτω από τη μέση γιατί τόλμησε να κάνει το πιστεύω της ως δικαστής;

Φυσικά υπάρχει και ο ηθικός αυτουργός στην υπόθεση και δεν είναι άλλος από αυτόν που είχε στα χέρια του το χαρτί της αυτοεξαίρεσης της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου και στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης και κακώς νοούμενης άμυνας, το διοχέτευσε επιλεκτικά σε ορισμένα και μόνο ΜΜΕ.

Κάποτε όμως  όλα αυτά θα βγουν  στη δημοσιότητα και τότε  θα αποκαλυφθεί και ο ηθικός αυτουργός.”

Μικρός που είναι ο κόσμος…

Γιατί το συμπέρασμά μας είναι ότι το νέο αυτό πρόσωπο που επέλεξε ο Κυρ.Μητσοτάκης είναι το ακριβώς αντίθετο με τον Προκόπη Παυλόπουλο,στις βασικές επιλογές;

Στην υπόθεση παρενέβη η Ζωή Κωνσταντοπούλου ,δικηγόρος του Αλεξ Βίνικ του Ρώσου BITCOIN

Ο Ρώσος συνελήφθη στη Χαλκιδική και για τους Αμερικανούς θεωρείται μακρύ χέρι της κατασκοπείας της Μόσχας.Αντίθετα οι Ρώσοι κινούν γη και ουρανό να μην παραδοθεί στη Γαλλία και στις ΗΠΑ.

Κομβικό ρόλο στην παράδοση του τελικά έχει  η…Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ως πρόεδρος του ΣτΕ!!!

Η δήλωση της κ.Κωνσταντοπούλου τα λέει όλα:
«Το όνομα της κας Σακελλαροπούλου θα γραφτεί στην ιστορία δίπλα στο όνομα του Θ.Πάγκαλου για την υπόθεση Οτσαλάν.

Η κα Σακελλαροπούλου συνέπραξε και συμπράττει, επιτέλεσε και επιτελεί την σκοπιμότητα να παραδοθεί επί πίνακι το κεφάλι του Αλεξάντερ Βίννικ στη Γαλλία και τις ΗΠΑ και στην αποστέρηση των βασικών δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Βίννικ, που βρίσκεται στην 28η ημέρα απεργίας πείνας.

Εδώ και μιάμιση ώρα, με εντολή της Κυβέρνησης η οποία πρότεινε την κα Σακελλαροπούλου, εμποδίζονται η συμβολαιογράφος και ο διερμηνέας να έρθουν σε επαφή με τον Αλεξάντερ Βίννικ στο θάλαμο νοσηλείας και κράτησής του, για να υπογράψει πληρεξούσια και δηλώσεις για την άσκηση των δικαιωμάτων του ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώ η προθεσμία υποβολής τους λήγει στις 14.30.
Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, που προτάθηκε χθες από τον Πρωθυπουργό για επόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήλωσε χθες ότι…στο πρόσωπό της τιμάται η Δικαιοσύνη και η σύγχρονη Ελληνίδα. Ακόμη μίλησε για κράτος δικαίου και δικαιώματα.

Πρόκειται για προκλητική, οργουελική δήλωση»

Με δεδομένο ότι η σαμαρική πτέρυγα της ΝΔ είναι στα ..κάγκελα εναντίον της Σακελλαροπούλου και άρα προφανείς διαρροές στην ψηφοφορία προκύπτει η αναγκαιότητα του “ναι” απο τον ΣΥΡΙΖΑ.Είναι και μια ρεβάνς στον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος δεν υπέγραψε τις μεταβολές στη Δικαιοσύνη τον περασμένο Ιούλιο…