Αρχική Ελλαδα Μια βαρύτατη καταγγελία για αθέμιτο ανταγωνισμό στην αγορά και η “βόμβα” για...

Μια βαρύτατη καταγγελία για αθέμιτο ανταγωνισμό στην αγορά και η “βόμβα” για μίζες μέσω του ΟΤΕ!

1842

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Βαρύτατη καταγγελία για αθέμιτο ανταγωνισμό κάνει με συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο Διευθυνων συμβουλος της γωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας k.Νάσος Ζαρκαλής ,τον οποίο βλέπετε κάτω στη φωτογραφία.

 

Στο πρώτο θέμα μας σήμερα αναφερόμαστε στον τότε κρατικοδίαιτο,σήμερα γερμανικών κρατικών συμφερόντων ΟΤΕ και στις μίζες που εξασφάλισε μέσω των δικτύων του και των Σκοπίων σε πολιτικούς.

Δηλαδή στην ΟΜΟΛΟΓΙΑ πρώην κορυφαίου στελέχους του ΟΤΕ ,αποδεδιεγμένα εμπλεκόμενου στις μίζες ότι μέσω δικτύου που επέβλεπε ο ίδιος ως ΟΤΕ χρηματίστηκε η τότε πολιτική εξουσία με κρυφό δίκτυο μέσω Σκοπίων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της WIND σε συνέντευξή του καταγγέλλει ότι “δεν είδαμε καμία κριτική για την βασική στρέβλωση που υπάρχει στην αγορά και η οποία δεν είναι άλλη από το ασυνήθιστα υψηλό μερίδιο που κατέχει ο πάροχος με δεσπόζουσα θέση.Καλώς η κακώς(σ.σ. κάκιστα και ΠΑΡΑΝΟΜΑ εννοεί,αλλά το διατυπώνει κομψά…)ο πάροχος αυτός έχει το 60% των εσόδων και των 75% των λειτουργικών κερδών.Γίνεται ανάλυση για άλλα θέματα,ενώ δεν γίνεται γιαυτό το βασικό θέμα που διαφοροποιεί την ελληνική αγορά απο τις υπόλοιπες”.

 

Ιδού η βαρύτατη καταγγελία…

 

Ο ΟΤΕ με τα σημερινά δίκτυά του έχει απλώσει ένα τεράστιο δίκτυο στην ελληνική πολιτική σκηνή για χρόνια.

Μόλις πριν 5-6 μήνες πολιτικός της σημερινής κυβέρνησης μας είπε ότι έχει τα μέσα να μας εξασφαλίσει ένα καλό διαφημιστικό πακέτο και απο τον ΟΤΕ που δίνει  στους περισσότερους “γνωστούς ,παλαιούς δημοσιογράφους που είναι ακόμα σε ενεργό δράση”.

Αφού είπαμε “οκ” τις επόμενες ημέρες εντείναμε τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για την εμπλοκή της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ σε σκάνδαλα χρηματισμού,είτε μέσω θαλασσοδανείων που ακόμα σέρνονται στην ποινική δικαιοσύνη,είτε στελεχών τους.

Οπως ίσως αμέσως θα καταλάβατε ο πολιτικός που θα μας εξασφάλιζε σίγουρα ένα καλό διαφημισιτκό πακέτο (και) απο τον ΟΤΕ(την COSMOTE TV την πληρώνουμε με κανονικότατη σύμβαση…)εξαφανίστηκε…

Προφανώς θα τα έβγαλε απο το κεφάλι του…

Αν είναι έτσι θα δούμε τις επόμενες ημέρες που θα στείλουμε αυτό το ρεπορτάζ και την συνέντευξη του Mr WIND στην Επιτροπή Ανταγωνισμού αν η εν λόγω απολύτως ελεγχόμενη απο την κυβέρνηση επιτροπή κινηθεί άμεσα,όπως  η νομιμότητα επιβάλλει,για να εξετάσει την βασιμότητα της καταγγελίας για τόσο μεγάλη στρέβλωση της αγοράς.

Αν και αυτό δεν συμβεί θα δούμε τι θα πει ο Εισαγγελέας ,στον οποίο επίσης θα παραδώσουμε αυτό το υλικό που φωνάζει και κραυγάζει για την διαφθορά που μαστίζει την ελληνική αγορά.

Η σημασία φαίνεται από το γεγονός ότι στην ίδια συνέντευξη ο κ.Ζαρκαλής ομιλεί εκτενώς για τις προθέσεις μεγάλων επενδύσεων της εταιρείας του στην ελληνική αγορά.

Σε “στημένο” παιχνίδι,αυτό που υποτίθεται ότι δεν επιτρέπει η ακριβή για το δημόσιο ταμείο επιτροπή Ανταγωνισμού ποιές επενδύσεις θα γίνουν,ποιές τιμές θα μειωθούν,ποιές θέσεις εργασίας θα αυξηθούν;

 

Ο κ.Ζαρκαλής αναφέρετε στον μεγάλο αγώνα για κερδοφορία σε μια αγορά που λειτουργεί με αυτή τη βασική στρέβλωση και προβλέπει αρχές του 2021 την κυκλοφορία των κινητών 5ης(5G)γενιάς.

Διαβάστε το πρώτο μας θέμα ξανά για να κατανοήσετε η πολιτική ηγεσία στην Ελλάδα όχι μόνο δεν θέλει την δημοσιογραφική έρευνα,αλλά κάνει κάθε τι δυνατόν να εξαφανίσει δημοσιογραφικές έρευνες,οι οποίες μπορεί να συγκεντρώσουν στοιχεία για την διαφθορά και να επιβάλλουν στις αρχές την εκτέλεση των καθηκόντων τους…