Αρχική Ελλαδα Μαφία ή βασανιστής το κράτος μας Κυριάκο ;Διάβασε με ονοματεπώνυμα τι έκανε...

Μαφία ή βασανιστής το κράτος μας Κυριάκο ;Διάβασε με ονοματεπώνυμα τι έκανε και κάνει σε πολίτες και σε μέλος της Εθνικής Ελλάδας και φρίξε…

2754

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Κράτος Μαφία;

Βαρύ μας φαίνεται…

Κράτος μπ…λο;

Υβριστικό μας φαίνεται…

Κράτος όργουελ;

Προυποθέτει κεντρικό σχεδιασμό…

Κράτος βασανιστής;

Σίγουρα ναι…Αλλά με πολλές πλευρές.

Δείτε ιστορίες λίαν προσφατες και ονομάστε το.

Πριν 3-4 ημέρες ένα αυτοκίνητο παρκάρει και αποκλείει την είσοδο μιας πολυκατοικίας στην οπολια διαμένει αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων και ξένοι.

Ειδοποιούν την Αμεση Δράση στις 10 το πρωί και σε 10 λετπά αφαιρεί πινακίδες και βάζει πρόστιμο.Φεύγει βεβαιώνοντας ότι έρχεται γερανός να ελευθερώσει την είσοδο.

Μέχρι τις 8 το βράδυ που πήγε με το πάσο του και με το Μετρό ο ιδιοκτήτης να το πάρει οι υπόλοιποι ήταν όμηροι του κράτους…

 

Με το εθνόσημο.Τον έσυραν σε δικαστήριο για απεργία πείνας και αθωώθηκε!

Την ίδια ώρα το κράτος κινητοποιεί αστυνομικούς και συλλαμβάνουν πρώην πρωταθλητή Ελλάδας και βαλκανιονίκη και μέλος της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού γιατί καθόταν σε παγκάκι του Αγίου Κοσμά και έκανε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος ότι τον πέταξαν έξω απο το δωμάτιο του Αγίου Κοσμά άδικα.

Κάνουμε ρεπορτάζ και μιλάμε με την πρόεδρο του Αθλητικού Κέντρου Μοσχογιάννη.Μας λέει ότι όλα έγιναν νόμιμα και σωστά.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 ο πρωτθαλητής οδηγείται απο την Αστυνομία στο Αυτόφωρο.Εκεί είναι σύσσωμο το κράτος.με δυο μάρτυρες,με συνοδούς και δικηγόρο για να καταδικαστεί το μέλος της Εθνικής ομάδας.

Πως να περισέψουν αστυνομικοί για άλλες δουλειές,όπως η ελευθέρωση μιας πολυκατοικίας…

Το δικαστήριο βγάζει αστραπές για το κράτος.Και πανηγυρικά αθωώνει τον πρωταθλητή και μέλος της Εθνικής ομάδας.Τον είχαν κατηγορήσει αυτοί που τα έκαναν όλα νόμιμα για κατάληψη δημοσίου κτήματος!!!Το δημόσιο κτήμα ήταν το παγκάκι του Αγίου Κοσμά!!!

Ηταν αυτό που κατά την πρόεδρο Μοσχογιάννη και τη μάρτυρα υποδιεθύντρια Πάλμου και διάφορους εκεί στον Αγιο Κοσμά και στο Δικαστήριο ήταν όλα νόμιμα…

Τώρα τι γίνεται με τον πρωταθλητή;

Φυσικά τίποτα…

Πριν ένα και πλέον χρόνο η Διοίκηση του ΕΦΚΑ συνεδριάζει για την υπόθεση ενός πολίτη ,ο οποίος εργάστηκε 34 χρόνια με μίνιμουμ για σύνταξη τα 25 χρόνια και το 55ο έτος της ηλικίας.Ζητεί σύνταξη στα 58 και με 34 χρόνια εργασίας.

Απάντηση μαγνητοφωνημένη: Εσυ και 104 χρόνια να εργαστείς σύνατξη δεν παίρνεις.

Μέχρι σήμερα η Διοίκηση του ΕΦΚΑ απάντηση στον πολίτη δεν έχει δώσει.Λόγω φόρτου εργασίας προφανώς.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο υποδιοικητής του διορίζεται και στο ΔΣ της τράπεζας Αττικής.Προφανώς λόγω κενών στην απασχόλησή του…

Λεπτομέρεια: ο πολίτης που βασανίζεται ακόμα είχε κάνει αγωγές σε Μπόμπολα-Ψυχάρη,όταν ήταν αφεντικά στην διακίνηση Τύπου.Τις έχασε φυσικά.Και χάνει με αυτό τον αδιανόητο και στη Ζιμπάμπουε τρόπο τη σύνταξή του…

Στις αρχές του έτους αυτού ένας πολίτης ζητά από το κράτος δικαιοσύνη.

Τον είχαν εμπλέξει σε σκευωρία διακίνησης ναρκωτικών.Τα ναρκωτικά ήταν συσκευασμένος καφές,ασφαλής ένδειξη ανάμειξης κυκλώματος που παρέσυρε την Αστυνομία ή Αστυνομία παρασύρθηκε απο δικό της μέλος του κυκλώματος.

Ο πολίτης απηλλάγη κάθε κατηγορίας πριν 6 χρόνια και διατάχθηκε η απόδοση του ολοκαίνουργου αυτοκινήτου που του είχαν κατασχέσει.

Στις αρχές του έτους το υπουργείο ΟΙκονομικών του απάντησε ότι φταίει η Αστυνομία και απο εκεί να ζητήσει τα ρέστα.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη του απάντησε ότι φταίει το υπουργείο Οικονομικών και απο εκεί να ζητήσει τα ρέστα…

Στα δικαστήρια της Λαμίας αυτά.

Εκεί του πήραν με συνπτικές διαδικασίες στα πλαίσια της ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ το αυτοκίνητο.

Εκεί το 2017 ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας πήρε στα χέρια του την πραγματογνωμοσύνη που ο ίδιος είχε ζητήσει 5-6 χρόνια πριν.Τότε την είχε ζητήσει εντός δυο μηνών.Την πήρε με καθυστέρηση…5-6 ετών.Αλλα δικαιώνει τον πολίτη Κώστα Δημητρακόπουλο και λέει ότι η τράπεζα,του χρωστάει απο πάνω δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Η τράπεζα είναι υπο εκκαθάριση.το κράτος έβαλε εκκαθαρίστρια την εταιρεία PQH.

Η εταιρεία ενημερώθηκε για την πραγματογνωμοσύνη.Αν και κατά τη γνώμη μας το ηθικό είναι να καλέσει τον πολίτη και να του πει “συγνώμη έλα να πληρωθείς” έκανε το αντίθετο.Του πέταξε τα πράγματα έξω απο το σπίτι,το οποίο ήταν σε μεσεγγυτούχο επι…24χρόνια!!!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε τώρα που έφυγε ο ΣΥΡΙΖΑ θα μάθει ο κόσμος τι θα πει να κυβερνούν οι άριστοι με αξιοκρατία.

Ολα όσα γράψαμε συνέβαιναν και επι ΣΥΡΙΖΑ,είχαν αρχίσει πριν τον ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζονται χωρίς καμία διαφορά και τώρα που πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με βουλευτή (και)τον κ.Κυρανάκη.

Ο εν λόγω βουλευτής είχε προχθές  διάλογο με τους φιλικούς προς την σημερινή κυβέρνηση δημοσιογράφους Χατζη-Βερύκιο.

Απολαύστε τον:

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΥΡΑΝΑΚΗ-ΜΜΕ

“- Πόσο χρονών είστε; Είστε πολύ νέος.

– 33

– Είστε πάρα πολύ νέος, έχετε μπει στη Βουλή των Ελλήνων στα 32 σας χρόνια και καλά κάνατε, σας ψήφισε ο κόσμος. Εγώ δεν μπορώ να αμφισβητήσω την κοινή γνώμη, κανένας μας δεν μπορεί να το κάνει. Εσείς πού έχετε δουλέψει;

– Εγώ δουλεύω από τα 19 μου κύριε Χατζή.

– Τι δουλειά κάνατε;

– Η πρώτη μου δουλειά και η τελευταία ήταν στον ιδιωτικό τομέα. Πριν συμπληρώσω τα 30 είχα 10 χρόνια ένσημα. Τα περισσότερα χρόνια, ως ελεύθερος επαγγελματίας, έφτιαχνα ιστοσελίδες. Αυτό μου επέτρεψε να καταλάβω ότι όλοι αυτοί οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουμε στην Ελλάδα, οι πάνω από 700 χιλιάδες και πραγματικά αγωνίζονται γιατί ούτε ελεύθεροι είναι.

– Δικηγόρος δεν είστε; Νομική δεν έχετε τελειώσει;

– Ορίστε;

– Νομική δεν έχετε τελειώσει;

– Νομική τελείωσα. Εγώ δουλεύω πριν τελειώσω τη σχολή.

– Τι ιστοσελίδες φτιάχνετε; Είστε προγραμματιστής; Να το ξέρω.

– Όχι δεν προγραμματίζω.

– Τότε πώς φτιάχνετε ιστοσελίδες;

– Ελάτε μια μέρα να σας δείξω.

– Γιατί ο γιος μου είναι προγραμματιστής. Έχει τελειώσει το Μετσόβιο.

– Αυτή είναι η δουλειά μου και έτσι με έχουν γνωρίσει όλοι μου οι συνεργάτες κι αν θέλετε καλέστε τους μια μέρα στην εκπομπή σας να τους ρωτήσετε αν ήμουν συνεπής και καλός στη δουλειά μου. Έτσι γνωρίστηκα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μέσω της δουλειάς μου γνωρίστηκα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν θέλετε να τον ρωτήσετε.”

Περίπτωση ιδιαίτερη:

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έλαβε δωρεά εκατομμυρίων για το Γηροκομείο της Αθήνας.Τέτοια που θα το έκανε παλάτι για τους ηλικιωμένους.Δεσμεύτηκε να απαντήσει σε λίγες ημέρες.Οι ημέρες έγιναν πολλές και ο Δήμαρχος χάθηκε…Α ναι…Ασχολείται με το Βοτανικό και με τα συμφέροντα που πρέπει να συνδυάσει σε αυτή τη βρομερή υπόθεση… Το ίδιο βρομερή όπως στο ‘Καραϊσκάκης” και στη Νέα Φιλαδέλφεια προ Μελισσανίδη…

Κυριάκοοοοοο!Τις λές για όλα αυτά; Για όλες τις περιπτώσεις και τις φρικωδίες του κράτους διαθέτουμε έγγραφα.Τολμάς να μας φωνάξεις στο γραφείο σου;

Προφανώς όχι.Και όχι γιατί φοβάσαι.Αλλά γιατί αν πάρεις τα έγγραφα κάτι πρέπει να κάνεις…