Αρχική Κοινωνικα Μίλησαν οι ειδικοί: Ο Κορωνοιός είναι κατασκευασμένος…

Μίλησαν οι ειδικοί: Ο Κορωνοιός είναι κατασκευασμένος…

1772

Ζούμε σε μια χώρα που οι άνθρωποί της δεν θα σταματήσουν ποτέ, μα ποτέ να μας εκπλήσσουν με τις ιδιότητές τους. Τελευταίο κρούσμα ο…μένταλιστ Κραουνάκης, ο οποίος έβγαλε πόρισμα για τον Κορωνοιό: Είναι λέει, κατασκευασμένος σε εργαστήριο και στόχο έχει τη μείωση των ανθρώπων μεγάλης ηλικίας.

Γράφει ο Κώστας Ντέμος

Μας προτείνει την πρόπολη για γιατρικό ενάντια στον ιό, να σταματήσουμε να παρακολουθούμε τα νέα, γιατί υπάρχει παραπληροφόρηση, να να να …

Υπάρχουν οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι οι οποίοι δίνουν τις απαραίτητες συμβουλές πως θα προφυλαχθούμε, αλλά και πως αυτοί που έχουν νοσήσει τι πρέπει να κάνουν ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση.

Υπάρχουν και οι «ειδικοί μένταλιστ» όπως ο κ. Κραουνάκης και ο κ. Βελόπουλος που έχουν βρεί το εμβόλιο και τη θεραπεία ενάντια στην ίωση. Ο πρώτος μετά από πολυετείς έρευνες μας προτείνει την πρόπολη και ο δεύτερος την κηραλοιφή έπειτα από πολλά πειράματα που έκανε…

Ο πρώτος είναι σταρ της μουσικής.
Ο δεύτερος γυρολόγος της πολιτικής, παρουσιαστής – τηλεπωλητής, αρχηγός κόμματος που είναι στη Βουλή.

Πολλές φορές έχει τύχει σε συζητήσεις με παρέες να αναρωτιόμαστε τι πάει στραβά και δεν μπορούμε να προσπαθήσουμε τουλάχιστον να γίνουμε μια χώρα όπου θα επικρατεί η λογική. Η απάντηση στην ερώτηση είναι οι παραπάνω δυο αράδες… που θα μπορούσαν να παραπέμψουν το όλο θέμα σε κωμωδία, αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο σοβαρή.

Είμαστε ένας λαός ο οποίος δεν θέλει κανόνες και δεν μπορεί να ακούσει συμβουλές από ειδικούς, παρά μόνο όταν τα πράγματα δυσκολέψουν…και τότε λέμε «ρε τι μα@@@κί@ έκανα;» Αλλά όμως τότε θα είναι αργά…

Με το ίδιο σκεπτικό των δύο παραπάνω ανδρών, θα έλεγα και γω ότι ο πλανήτης από μόνος του «ρυθμίζει τα κακώς κείμενα». και προχωρά ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει…
Για την κηραλοιφή, νομίζω ότι δεν κάνει για πρόληψη επί του ιού. Το μόνο φάρμακο για τον Κορωνοιό είναι ο χυμός ρόδι (μιας κα είμαι και καλλιεργητής ροδιάς)…Τέλος.

Στον Πύργο, άτομα που είναι σε καραντίνα και είναι συγγενείς των εκδρομέων στους Αγίους Τόπους, κυκλοφορούν κανονικά ανάμεσα στους συμπολίτες τους, την ώρα που ο Κορωνοϊός είναι εδώ και κάποιοι κάνουν σαν να μην υπάρχει. Πάνε στα καφενεία, πίνουν τους καφέδες και τα τσίπουρα και απο δω παν΄κι άλλοι.

Αυτή είναι η παιδεία που έχουμε και ο «ωχ αδερφισμός μας».

Η εκκλησία τώρα, δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτεί λόγω θρησκευτικής αρχής, ότι η ίωση θα μεταφερθεί στους πιστούς από τη Θεία Κοινωνία, από τα φιλιά στις εικόνες και από την προσέλευση του κόσμου στους ναούς.
Αν και πολλοί ιερείς έχουν καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης μάλλον δεν μπορούν να κατανοήσουν τη σφοδρότητα του «χτυπήματος» του ιού αν κάποιος πιστός κολλήσει τον Κορωνοιό σε άλλους πιστούς. Και επειδή στην εκκλησία πάνε άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, αν ω μη γένοιτο θρηνήσουμε κάποιο θύμα, τότε οι πόρτες των ναών θα κλείσουν ερμητικά…και υπεύθυνη θα είναι οι ηγεσία της εκκλησίας.

Οι γείτονές μας οι Ιταλοί, άργησαν να πάρουν χαμπάρι για το τι γίνεται και η χώρα σήμερα είναι όλη σε καραντίνα.
Απαγόρευσε τις εκδηλώσεις για το δεύτερο μεγαλύτερο καρναβάλι του κόσμου μετά του Ρίο, αυτό της Βενετίας, και δεν ακούστηκε τίποτα. Ενώ το δικό μας καρναβάλι της Πάτρας έχει μεγαλύτερο κόστος από αυτό της Βενετίας και κάναμε επανάσταση!!!

Αυτό θέλουμε και μείς;
Να μπεί σε καραντίνα όλη η χώρα;

Πρέπει να είμαστε σοβαροί σαν λαός σε καταστάσεις που κρίνουν ανθρώπινες ζωές.