Αρχική Ελλαδα Η κόρη δολοφόνησε την 92χρονη μητέρα στου Γουδή!..

Η κόρη δολοφόνησε την 92χρονη μητέρα στου Γουδή!..

1900

 

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας ότι εξιχνιάσθηκε το έγκλημα στου Γουδή ήρθαν και ανακοινώσεις ότι το προβλημα της ευρώπης στο δημογραφικό είναι τεράστιο και στην Ελλάδα ακόμα χειρότερο.Η Ευρώπη δεν γεννά ,όσο πρέπει για να διατηρηθεί ο γηγενής πληθυσμός της,η Ελλάδα ακόμα λιγότερο και το χειρότερο για μας είναι ότι οι Ελληνες νέοι φεύγουν για την Ευρώπη και για τις ΗΠΑ.

Κοινό μυστικό ότι η Ευρώπη τους αναζητεί καθώς επιλογή της είναι να μεταναστεύουν εκεί για δουλειά ευρωπαίοι και δυ Ελληνες και ας αυξηθεί ο πληθυσμός της Ελλάδας απο ασιάτες και αφρικανούς μετανάστες.

Φυσικά με αυτό τον τρόπο θα αυξηθεί και ο πληθυσμός της Ευρώπης και αυός είναι ο ανομολόγητος στόχος των χαλαρών μέτρων στην ανακοπή των μεταναστευτικών οικονομικών ρευμάτων…

Η χώρα μας έχει και τις χειρότερες υποδομές στο κοινωνικό κράτος.Τ γηροκομεία σπανίζουν,το μοναδικό λαμπρό λεηλατείται και γίνεται στόχος πολιτικών για εξουσιαστικά κόλπα και οι ηλικιωμένοι είτε ανεβαίνουν το γολγοθά τους μόνοις τους,είτε μαζί με συγγενείς.

Τέτοιο γολγοθά επικαλείται η 68χρονη γυναίκα ως αιτιολογία για την δολοφονία της 92χρονης μητέρας της στου Γουδή…

Είπε στην Αστυνομία ότι η μητέρα της ανέβαινε γολγοθά προβλημάτων υγείας και τη σκότωσε για να τη λυτρώσει και να λυτρωθεί και εκείνη.

Προφανώς όσα λέει είναι δικαιολογίες εγκληματικού χαρακτήρα,αφού εκείνη αντί του γολγοθά με τη μητέρα της θα μπει στο γολγοθά των φυλακών….

Θυμίζουμε ότι το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στο δρόμο τυλιγμένο και δεμένο καθώς η (διαταραγμένη) δολοφόνος εγκατέλειψε στη μέση στο δρόμο την προσπάθεια μεταφοράς απο αδυναμία…

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την οικογενειακή τραγωδία

«Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 92χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (15-6-2019) σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Γουδή.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη ημεδαπή κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης».

Φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα: