Αρχική Δικαιοσυνη Η ελληνίδα φίλη της Αμάλ Κλούνεϊ καταδικάστηκε για πλαστά πτυχία,αλλά…

Η ελληνίδα φίλη της Αμάλ Κλούνεϊ καταδικάστηκε για πλαστά πτυχία,αλλά…

2081

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Βρε…βρε…πως το έλεγε εκείνος ο “σοφός”;

Α…ναι : “Αμα κλέψεις λίγα πας φυλακή,άμα κλέψεις  πολλά πας στη …βίλα σου.”.

Στελεχάρα της μασονικής στοάς δικάζεται μαζί με 2-3 άλλα άτομα,εκ των οποίων ο ένας …Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ,διότι έφτασαν στο σημείο να πλαστογραφήσουν και ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Ανωτάτου Δικαστηρίου μας,δηλαδή του Συμβουτλίου Επικρατείας και διάφορα άλλα έγγραφα του Δήμου Γλυφάδας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Συμφωνα με τον Ελληνορώσο μηνυτή του πήραν πάνω απο ένα εκατομμυριο ευρώ για τη “δικαίωση” με “γρηγορόσημο” στη Δικαιοσύνη.

Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο μετά …15 χρόνια και μάλλον επειδή συνδυάστηκε και με άλλα εγκλήματα οικονομικής φύσης(εκατομμύρια) στη μασονική στοά της Αθήνας αργότερα…

Η Εισαγγελέας της έδρας μόλις προχθές πρότεινε στο δικαστήριο την αναβολή της δίκης, γιατί είχε πρόβλημα και ο Α και ο Β δικηγόρος του κύριου κατηγορούμενου.

“Μπορεί να ήρθε στο ακροατήριο μετά τόσα χρόνια,αλλά για μας είναι πρώτη φορά που τη δικάζουμε,γιαυτό προτείνω να αναβληθεί για τον… Μάρτιο του 2020” είπε μεταξύ άλλων.Και έτσι έγινε…

Παγίδες που έστησε είτε η Αστυνομία,είτε  η Δικαιοσύνη για να πιάσει αυτό το κύκλωμα: Καμμία απολύτως!

Αν δεν είχε χρήματα να κυνηγάει την υπόθεση ο μηνυτής θα είχε ενταφιαστεί κανονικά ,παρά τη σωρεία των ρεπορτάζ και των ερωτήσεων στη Βουλή για το απύθμενο θράσος να φτάσουν σε αυτό το κορυφαίο σημείο πλαστογραφίας…

Μόλις ο μηνυτής έμαθε την αναβολή για του χρόνου και την σχεδόν βέβαιη πορεία προς την παραγραφή μας είπαν ότι  έπαθε  κάτι σαν έμφραγμα!..

Μια άλλη επώνυμη κυρία εμφανίστηκε στο πλευρό της  δικηγόρου-μοντέλου Αμάλ Κλούνει-Αλαμουντίν ,την οποία επέλεξε η κυβέρνηση Σαμαρά ,για να φέρει πίσω τα γλυπτά του Παρθενώνα.Για να εκτοπίσει μια άλλη κυρία επικαλέστηκε στα δικαστήρια πτυχία απο την Αγγλία,απο το Χάρβαρντ,απο το Λαβέρν της Καλλιφόρνια,από τη Ρώμη κ.α.

Με χίλια βάσανα η εξοντωθείσα από τα πτυχία ,απέδειξε ότι τα πτυχία της Αγγλίας είναι ΠΛΑΣΤΑ.Ποινή στην επώνυμη κυρία : ένας χρόνος με εξαγορά,ίσον κάτι ψιλά!

Η έρευνα για το αν τα πτυχία του Χάρβαρντ είναι πλαστά(μας απάντησε ότι δεν ξέρουν το …έργο της!!!) συνεχίζεται με επιμονή του θύματος και ΜΜΕ.

Παγίδες που έστησε είτε η Αστυνομία ,είτε  η Δικαιοσύνη, μόλις πληροφορήθηκε το σκάνδαλο αυτό; Καμία απολύτως!..

Γιατί τα επαναφέρουμε;

Μα διότι γίνεται απο σήμερα μεγάλο θέμα μια έρευνα-παγιδα της Αστυνομίας,με την οποία έπιασε “λαυράκια πλαστών εγγράφων” και κατέσχε το συγκλονιστικό ποσό των …25 χιλιάδων ευρώ και κάτι ψιλά.

Οπως(μάλλον θα) καταλάβατε το κύκλωμα είναι εκεί κάτω απο την Ομόνοια…

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, τον Σεπτέμβριο του 2018, εντοπίστηκαν πέντε δέματα, «που περιείχαν διαβατήρια, για τα οποία αποδείχθηκε ότι οι αποστολείς τους ήταν «αχυράνθρωποι» και ο πραγματικός διακινητής των δεμάτων ήταν ο ιδιοκτήτης ενός φωτογραφείου στην Ομόνοια».

Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι ηγετικό στέλεχος σπείρας. Από αυτή την αποστολή δεμάτων η επιχείρηση πήρε την κωδική ονομασία «Ταχυδρόμος».

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις(μετά φωτογραφιών…) της Ελληνικής Αστυνομίας, «κατά την εξέλιξη της έρευνας κατασχέθηκαν άλλα δυο δέματα με προορισμούς ευρωπαϊκή χώρα και νησί του Αιγαίου, ενώ σε συνεργασία με το Τελωνείο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών κατασχέθηκε άλλο ύποπτο δέμα, το οποίο περιείχε εξήντα μια αυτοκόλλητες διαφάνειες με απομιμήσεις υδατογραφημάτων διαβατηρίων αλλοδαπών χωρών».

Η τιμή των παράνομων εγγράφων κυμαινόταν από 300 έως 1200 ευρώ και η… δράση του κυκλώματος είχε μεγάλη έκταση καλύπτοντας όλα… τα γούστα.

Συγκεκριμένα, από πλαστά δικαιολογητικά για την τέλεση ενός εικονικού γάμου μέχρι και πλαστό αίτημα ασύλου ώστε να βγει ο πελάτης από την δομή φιλοξενίας στην Κω, να πετάξει για την Αθήνα και από εκεί στην Κεντρική Ευρώπη.

Μάλιστα, εντοπίστηκε πλαστή κάρτα τράπεζας, πλαστές διαφάνειες με απομιμήσεις στοιχείων ασφαλείας από την μακρινή… Ταϋλάνδη ενώ το κύκλωμα «ξεπέρασε» τον εαυτό του όταν διακίνησε πλαστά κολομβιανά έγγραφα που είχαν βίζα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Οι χώρες… σταθμοί των εγγράφων

Από την συνεργασία των διωκτικών αρχών διαφόρων χωρών διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα κλέβονταν από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως από την Ισπανία, έρχονταν στην χώρα μας όπου γινόταν η πλαστογράφηση τους και στην συνέχεια γινόταν αποστολή τους σε χώρες όπως η Τουρκία και το Ιράκ όπου οι «πελάτες» είναι πολλοί και με πορτοφόλια απ όπου έβγαιναν εύκολα τα χαρτονομίσματα που θα τους εξασφάλιζε το «εισιτήριο» για την… «Ευρώπη της Επαγγελίας».

Στην χώρα μας ο «Ταχυδρόμος» σταμάτησε 15 δέματα ενώ οι γερμανικές αρχές 24. Συνολικά, κατασχέθηκαν περίπου 25 χιλιάδες ευρώ, πάνω από 150 έγγραφα και τώρα, σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματούχων, τα κατασχεθέντα από την Γερμανία αναμένεται να έρθουν στη χώρα μας ώστε να ενσωματωθούν στην δικογραφία που υποβλήθηκε στην ελληνική δικαιοσύνη…

Καλή φυσικά η επιτυχία των αρχών.Να έδειχναν και το ελάχιστο αυτού του ζήλου και για τις περιπτώσεις επωνύμων σαν κι αυτές που αναφέρουμε στην αρχή…