Αρχική Δικαιοσυνη Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε Δικαιοσύνη!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε Δικαιοσύνη!

2273

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Η έπαλξη αυτή έχει πρώτο και κύριο στόχο να απευθυνθεί στο “Λαϊκό” ακροατήριο για κάθε μορφής θέμα που θα μπορούσε να απασχολήσει την κοινωνία.Ιδιαίτερα τα θέματα που αφορούν διαχείριση δημόσιας περιουσίας,δημοσίου χρήματος,δημοσίων αξιωμάτων.

Στόχος η άσκηση οξείας κριτικής στα πρόσωπα που κατέχλουν θέσεις εξουσίας,είτε πολιτικής,είτε κρατικής,είτε δικαστικής.Οι εξουσίες πηγάζουν απο το λαό και κατευθύνονται στο λαό,οι δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται στο όνομα του Λαού.

Ετσι είναι μέγα θέμα τα σκάνδαλα που αφανίζουν δημόσια περιουσία και η δικαστική τύχη τους.

Δεν μπορεί να πεθαίνει στον Κορυδαλλό ,οφειλέτης 15.000 ευρώ τα μισά απο τόκους και επιχειρηματίας να παριστάνει και τον φιλάνθρωπο με εκθέσεις ζωγραφικής,να περιθάλπτει κιόλας και να του χαρίζονται θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν μπορούν δικαστές να μένουν ανεξέλεγκτοι εκδίδοντας αποφάσεις που στηρίζονται εν γνώσει τους σε πλαστά η ανύπαρκτα έγγραφα για να δώσουν συγχωροχάρτι σε επώνυμους και ισχυρούς.

Είναι δεκάδες οι επιχειρηματίες που έχουν κάνει παραγραφείο και περιμένουν πως και πως να γίνει η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και να διαφύγουν  με συγκεκριμένους δικαστές  απο τα μεγάλα μπλεξίματα που έχουν με την Δικαιοσύνη.

Στην έπαλξη αυτή υπάρχουν οι τρόποι επικοινωνίας μαζί μας.Και τηλέφωνα και ηλεκτρονικά.Και θα ακούσουμε τις πληροφορίες σας και νομική βοήθεια θα μπορέσουμε να δώσουμε πιστοί στο δόγμα ότι “Η Δημοσίευσις είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης”.

Δημοσιότητα λοιπόν σε όλα και δικαιοσύνη υπό το φως της δημοσιότητας.