Αρχική Ελλαδα Δραματικό βίντεο την ώρα που φεύγει η ψυχή…”SOS- Ρατσισμός!” με ονόματα και...

Δραματικό βίντεο την ώρα που φεύγει η ψυχή…”SOS- Ρατσισμός!” με ονόματα και διευθύνσεις στις ΗΠΑ-“Μάτια ερμητικά κλειστά” με “προσωπικά δεδομένα”στην Ελλάδα για εγκληματίες, φονιάδες και βιαστές!

2080

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τα ανθρωπόμορφα έχουν κανονικά ονόματα όπως βλέπετε και διαβάζετε…

Ο Φρατζής,ο Κατσούλας,ο Σειραγάκης,ο Δημητροκάλλης,τα δυο της Ρόδου που δεν έχουν καταδικαστεί ακόμα τελεσίδικα και το ένα φορτώνει στο άλλο τον τεμαχισμό της Ελένης Τοπαλούδη.

Στο εξωτερικό είναι άλλη διδασκαλία στην κοινωνία…

Στην Ελλάδα ο αστυνομικός που δολοφόνησε αδιάφορος για τη ζωή μπροστά στις κάμερες τον αφροαμερικανό Τζώρτζ Φλόϊντ για …υποψίες ότι διακίνησε πλαστό 20δόλλαρο θα λεγόταν Ν.Σ. Είναι λέει η άθλια εξουσία μας(κάποιοι πολιτικοί,δημοσιογράφοι,επιχειρηματίες)προσωπικά δεδομένα ,αφού δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα.

Στην Ελλάδα τα κακουργήματα αθλίων τραπεζιτών παραγράφονται με το νόμο και ΣΗΜΕΡΑ.Διότι ακόμα και 20 χρόνια μετά (ΑΘΗΝΑ,ΛΑΜΙΑ,ΕΥΒΟΙΑ,ΛΕΣΒΟΣ και αλλού)δικάζονται ακόμα…

Αρα επι 20 χρόνια πρέπει να γράφει κανείς παραπέμπονται οι Χ. του Ψ. και οι Ψ. του Χ. για λεηλασία 800 εκατομμυρίων κλπ κλπ κλπ

Στις ΗΠΑ ο δολοφόνος αστυνομικός λέγεται Ντέρεκ Σόβιν και όχι Ν.Σ.Και επίσης έτσι λέγεται και στον κόσμο όλο και στην…Ελλάδα!Ναι…ναι…ναι!

Αυτοί, εκ των αθλίων πολιτικών,επιχειρηματιών και δημοσιογράφων της εξουσίας,που μας λένε ότι είναι αυτοσεβασμός και αυτόματη υποχρέωση να μην δημοσιεύουμε κανενός το όνομα ,πριν καταδικαστεί αμετάκλητα  να γράφουμε ότι “καταδικάστηκαν σε ισόβια για τον τεμαχισμό της Ελένης Τοπαλούδη ο Μ.Κ.και ο Α.Λ.” και όχι ο Μανώλης Κούκουρας και ο Αλέξανδρος Λουτσάϊ.Αλλά ταυτόχρονα γράφουν ότι “συνελήφθη και παραπέμπεται για  ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν” και όχι “ο αστυνομικός Ν.Σ.”

Η ανθρωποκτονία εξ αμελείας ,δηλαδή τροχαίο με παραβίαση στοπ, είναι η φωτογραφία που βλέπεται πάνω. Σε απολυτα ήρεμες συνθήκες το ανθρωπόμορφο παίρνει το αίμα ενός ανθρώπου που είναι ΔΕΜΕΝΟΣ και κάτω από τη μπότα του…

Χωρίς αιδώ ,χωρίς ντροπή για την αθλιότητα που επικρατεί στα δικά μας ,όπου τα εγκλήματα και οι εγκληματίες κουκουλώνονται δια της παραπομπής των δικαστικών διαδικασιών  στις καλένδες και την ΑΠΟΚΡΥΨΗ των στοιχείων των δραστών επι 20 χρόνια…

Ακόμα και η κρατική τηλεόραση , η οποία σε πολλές περιπτώσεις  ισχυρίζεται ότι είναι σωστή στάση και όχι υποχρέωση απο το νόμο η μη αναφορά των ονομάτων των δραστών και μετά την καταδίκη τους σε ισόβια σε 1ο και 2ο βαθμό,αλλά όχι και στον 3ο βαθμό στις περιπτώσεις των ξένων τα ονόματα τα λένε απο 10 φορές σε κάθε δελτίο ειδήσεων και εκπομπής πριν κάν οδηγηθούν σε δίκη!Για τα ιδιωτικά ΜΜΕ των επιχειρηματιών το μέγεθος της αθλιότητας είναι σε δυσθεώρητα ύψη σε αυτά ακριβώς τα θέματα.

Γιατί;

Διότι αν αρχίσουν και γράφουν τα ονόματα Κατσούλας,Κουκουρας,Λουτσάϊ κλπ τότε θα πρέπει να γράφουν και τα ονόματα πολιτικών που κατηγορούνται,να φέρνουν στη δημοσιότητα στοιχεία καυτά που δεν παλεύονται μετά στα δικαστήρια.

Ετσι ναι μεν επιτρέπεται να γράφει κανείς “είναι υπο κατηγορία ο Κουτσολιούτσος”,αλλά είναι προσωπικά δεδομένα να γίνει φύλλο και φτερό στη δημοσιότητα η δικογραφία με καταθέσεις ποιός πολιτικός έμπαινε στο σπίτι του,ποιός υπέγραψε παραχωρήσεις και τα διάφορα.Το ίδιο στις Τράπεζες,στα εγκληματικά δάνεια-οφειλές μισού δις των κομμάτων ,για τα οποία ΠΟΤΕ δεν θα γίνει δίκη κ.α.

Γράφουμε όλοι ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε για το φόνο του (ενός ακόμα σε μακρύ κατάλογο ρατσιστικών εγκλημάτων) αφροαμερικανού Φλόϊντ ότι ” μοιράζεται την απελπισία των εκατομμυρίων Αφροαμερικανών, για τους οποίους το ότι τυχαίνουν διαφορετικής μεταχείρισης στη βάση της φυλής τους είναι τραγικό, οδυνηρό και με εξοργιστικό τρόπο ‘κοινότοπο’».

Γράφουμε για τον Τραμπ ότι δήλωσε πως έγινε φρικιαστικό έγκλημα και μίλησε με την οικογένεια του θύματος ,η οποία όμως αντιδρά και δηλώνει πως είναι κοροϊδία να κάνουν όλοι τόσο βαριές δηλώσεις και ο δράστης να διώκεται για…τροχαία παράβαση!

Στα δικά μας όμως γράφουμε χωρίς καθόλου κρίσεις και έκφραση οργής ότι φυσιολογικά “ξανά οι δικαστές (ξανα)βγάζουν απο τις φυλακές τον βιαστή 36 ανήλικων παιδιών.”

Μόλις λίγες ημέρες πριν ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Πλιώτας είχε ζητήσει επανέλεγχο,συνελήφθη και …ξανά ελεύθερος!Εμεινε βλέπετε στη φυλακή 7 χρόνια,δηλαδή 2,5 μήνες για κάθε ανήλικο που “πείραξε”!

Η συνολική ποινή του ήταν 402 χρόνια,δηλαδή περίπου 7 χρόνια για κάθε ανήλικο….

Εδώ είναι μπαλκάνια…Εστω με κυβέρνηση τεχνοκρατών τύπου Σκέρτσου.Και οι τεχνοκράτες δεν είναι πολιτικοί.Και κάνουν παρεμβάσεις,εκεί που οι πολιτικοί διστάζουν.Εκανε και ο τεχνοκράτης Σκέρτσος.Κατ΄αποτέλεσμα υπερ των φονιάδων της Ρόδου,αφού ισοπέδωσε με τα περί “λαϊκής απογευματινής” την Εισαγγελέα.

Περιμένουμε τώρα τον περιφερειάρχη Χατζημάρκο…

Ιδού το νέο δραματικό βίντεο με τον ετοιμοθάνατο να κραυγάζει.Οι τελευταίες του στιγμές με τρία ανιθρωπόμορφα καθισμένα πάνω του…