Αρχική Γυναικα Βαριά καταδίκη 55χρονου “πατέρα”για φρικωδίες σε 7χρονο κοριτσάκι ,αλλά…

Βαριά καταδίκη 55χρονου “πατέρα”για φρικωδίες σε 7χρονο κοριτσάκι ,αλλά…

1340

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Οταν οι κατηγορούμενοι είναι της…διπλανής πόρτας,εργαζόμενοι σε καφετέριες και άλλες απλές εργασίες η Δικαιοσύνη και τους νόμους ξέρει και τους τηρεί και τηλέφωνα και παρεμβάσεις δεν σηκώνει…

Οταν οι κατηγορούμενοι είναι επώνυμοι κάνει τα αντίθετα.

Ενα ακόμα παράδειγμα: η εφαρμογή του νόμου για έναν 55χρονο που διέλυσε οριστικά και αμετάκλητα τη ζωή ενός ανθρώπου.Μιας μικρής κοπελίτσας,αυριανής γυναίκας.

Η μητέρα της μετά το διαζύγιό της την παρέδωσε για στοργή και φροντίδα στον 55χρονο φίλο της,ο οποίος είχε δώσει “εξετάσεις” και απέτυχε παταγωδώς,αφού είχε με διαζύγιο εγκαταλείψει τρία δικά του παιδιά και πήγε να φτιάξει το σπίτι της φιλενάδας,αρκετά μικρότερής του και μητέρας ενός 6χρονου κοριτσιού.

Ο Αρειος Πάγος προχθές επικύρωσε οριστικά με απόφασή του ότι η φρικωδία συνέβη:λίγους μήνες μετά τον δεσμό του με την εν λόγω μητέρα ο 55χρονος έκρινε ότι του έπεφτε …ηλκιωμένη η μητέρα της 6 χρονης και ήδη 7χρονης και αποπλάνησε με διάφορα τεχνάσματα την μικρή.Από το 2011 μέχρι το 2015 της έμαθε τι είναι η κόλαση.

Μέχρι το 2015 είχε ήδη αποπλανήσει-βιάσει τη μικρή με κάθε τρόπο και δεν είχε καν φτάσει στην τελευταία τάξη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ…

Τα είπε σε συμμαθήτρια,η συμμαθήτρια στη δασκάλα και εκεινη πήρε το κουβάρι και το ξετύλιξε.Αυτό που δεν είχε(;) καταλάβει η μητέρα και ο κανονικός πατέρας της μικρής.

Μια ηλεκτρονική μεγάλη εφημερίδα,το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κάνει “λεπτομερείς” περιγραφείς των φρικωδιών που υπέστη η μικρή,ως να πρόκειται για μεγάλη γυναίκα.

Το γεγονός ότι δεν γράφει ονόματα δεν αλλάζει την ουσία και το απαράδεκτο των περιγραφών με τις οποίες θα χαρούν-ενδιαφερθούν μόνο ψυχικά ασθενείς…

Το ανθρωπόμορφη καταδικάστηκε σε παραδειγματικά σωστή τιμωρία: 19 χρόνια κάθειρξη και μάλιστα οι Αρεοπαγίτες ομόφωνα απέρριψαν την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει ο “πατέρας” τριών παιδιών ,δεχόμενοι ότι απο τα 7 της χρόνια μέχρι τα 11 έζησε και υπέστη την φρικωδία.

Η ποινή αυστηρή,αλλά δίκαιη.Εχουμε στα χέρια μας μια απόφαση “επώνυμου” δράστη που περιγράφει τις ίδιες φρικωδίες…

Μια δικαστίνα -πρόεδρος του δικαστηρίου έκανε ένα τέχνασμα.Δεν έβαλε στη δικογραφία τα έγγραφα (αλληλογραφία κλπ) που περιέγραφαν ανάλογες πράξεις καθηγητή προς ανήλικο που είχε στην τάξη…

Και αφού δεν τα έβαλε η αθεόφοβη και άλλοι 4 εκ των 7 δικαστών(4 πολίτες…) του Μικτού ορκωτού αώωσαν στη βάση ότι δεν υπήρξε καν ερωτική πλευρά!!!

Και ας περιγράφονται στα έγγραφα πράξεις όπως στην υπόθεση “της καφετέριας”…

Δεν θα μπούμε στη λογική της “ενημέρωσης” με περιγραφές των εγκληματικών πράξεων με το πρόσχημα “να μάθει ο κόσμος τι έκανε το κτήνος”,γιατί και την ανώνυμη περιγραφή την θεωρούμε εγκληματική πράξη και όχι ενημέρωση.

Προσθέτουμε όμως ότι στη φολέγανδρο σωστά διώκονται και οι γονείς των ανηλίκων που δολφόνησαν μια τυφλή γατούλα με φρικτά βασανιστήρια.Διώκονται για παραμέληση ανηλίκου.

Στην περίπτωση της μικρούλας οι γονείς ερευνήθηκαν για το είδος επιμέλειας που έδειξαν;