Αρχική Διεθνη Αποκάλυψη:Αγωγές δισεκατομμυρίων απο τις ΗΠΑ στην Κίνα “για κατασκευή και διασπορά του...

Αποκάλυψη:Αγωγές δισεκατομμυρίων απο τις ΗΠΑ στην Κίνα “για κατασκευή και διασπορά του κοροναϊού”!

1634

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Οι πληροφορίες είναι σαφείς και προέρχονται απο τις ΗΠΑ: Μεγάλα δικηγορικά γραφεία των ΗΠΑ συνεργάζονται ήδη στην σύνταξη αγωγών αστικών δικδικήσεων δισεκατομμυρίων δολλαρίων των ΗΠΑ από την Κίνα για τους θανάτους απο τον κοροναϊό!

Ανάμεσα στους συνεργαζόμενους και μεγάλο γραφείο Ελληνοαμερικανού!

Οι αγωγές θα κατατεθούν σε αμερικανικά δικαστήρια και μάλιστα σε περισσότερα του ενός με βέβαια τα δικαστήρια της Νέας Υόρκης και της Καλλιφόρνια.

Εκτιμάται ότι τα θύματα στις ΗΠΑ θα ξεπεράσουν τους 50.000 νεκρούς και η πανδημία θα είναι το κύριο θέμα στην προεκλογική εκστρατεία Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Στις 13 Νοεμβρίου 2015 ο Βαγγέλης Πρατικάκης έγραφε στο ηλεκτρονικό μέσο  in.gr του τότε Οργανισμού Λαμπράκη,το οποίο είχε διευθυντή (ακόμα) τον Σταύρο Ψυχάρη και πρώτο βιολί τον μετέπειτα ασθενήσαντα απο κορονοϊό Γιάννη Πρετεντέρη:

“…Συνδυάζοντας έναν ιό των νυχτερίδων με τον φονικό ιό του SARS, διεθνής ερευνητική ομάδα δημιούργησε έναν υβριδικό ιό που μπορεί να μολύνει τους ανθρώπους και ενδεχομένως να προκαλέσει επιδημίες. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η μελέτη βοήθησε στο να αναγνωριστεί ένας δυνητικός κίνδυνος, άλλοι όμως πιστεύουν ότι τα πειράματα αυτού του είδους είναι υπερβολικά ριψοκίνδυνα.

Ερευνητές στις ΗΠΑ, την Ελβετία και την Κίνα αναφέρουν στην επιθεώρηση Nature Medicine ότι δημιούργησαν τον νέο ιό συνδυάζοντας τμήματα του ιού του SARS και ενός συγγενικού κοροναϊού των νυχτερίδων με την ονομασία SHC014. ”

Στη συνέχεια παρέθετε δηλώσεις επιστημόνων για τον κοροναϊό και μεταξύ άλλων έγραφε:

“…Ο Σάιμον Γουέιν-Χόμπσον, ιολόγος του Ινστιτούτου Παστέρ στο Παρίσι. «Αν ο ιός κατάφερνε να αποδράσει, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις εξελίξεις» προειδοποιεί στο δικτυακό τόπο του Nature.

Την ίδια άποψη εκφράζει και ο Ρίτσαρντ Έμπραϊτ, ειδικός σε θέματα βιοασφάλειας στο Πανεπιστήμιο Ράτγκερς του Νιου Τζέρσι. «Το μόνο που προκύπτει από αυτή τη μελέτη είναι η δημιουργία ενός νέου, μη φυσικού ρίσκου».

Σήμερα οι ΗΠΑ βρίσκονται στο τραγικό σημείο να χάνουν δυόμισυ χιλιάδεςανθρώπους το 24ωρο απο κοροναϊό και ο πλανήτης διαλύθηκε με το σύνθημα “μένουμε σπίτι”.

Χαρακτηριστικό του δράματος: οπως μπορείτε να δείτε στο χάρτη άνθρωποι φεύγουν απο την πρωτεύουσα της Κολομβίας Μπογκοτά για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους Βενεζουέλα.Είχαν φύγει απο εκεί γιατί πεινούσαν και δεν είχαν καμία εργασία.

Επιστρέφουν γιατί έκλεισαν τα πάντα και στην Κολομβία.Τραγική “λεπτομέρεια”: επιστρέφουν με τα πόδια γιατί δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο!..

Ο Βρετανός τσαρλατάνος Μπόρις Τζόνσον(πρωθυπουργεύει αυτό τον καιρό…) δήλωσε όταν αποθεραπεύτηκε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα νοσήσει απο κορνοναϊό.

Ταυτόσημες δηλώσεις έκαναν επώνυμοι ,ανά τον πλανήτη και στη δική μας χώρα ίδιες δηλώσεις έκαναν μετά την αποθεραπεία τους ο πολυταξιδεμένος Παπαχελάς,ο Πρετεντέρης.

Μέχρι σήμερα ο πλανητής μετρά 130.000 νεκρούς και ανάμεσά τους επώνυμοι και ισχυροί απο κάθε κλάδο.

Αν και πέρασαν μήνες από το άπλωμα της πανδημίας όμως δεν είναι ούτε κατα προσέγγιση γνωστή η ακριβής ημέρα και ο ακριβής τόπος διαπίστωσης του πρώτου κρούσματος στην περιοχή της κινεζικής πόλης -περιοχής “Γιουχάν”.

 

Γιουχάν προ και μετά κοροναϊό…

Αν και η πρώτη δημόσια κατηγορία για “τεχνητό κοροναϊό εργαστηρίου” διατυπώθηκε στις 12 Μαρτίου 2020 από τους Αμερικανούς και ο  κινέζος κυβερνητικός εκπρόσωπος Ζάο Λιτζιάν δήλωσε επόσημα ότι ” ο αμερικανικός στρατός έφερε τον κοροναϊό στη Γιουχάν κατά τις στρατιωτικές επιδείξεις που είχαν γίνει τον Οκτώβριο του 2019″ σήμερα έχουμε δυο κατακτηριστικά:

1.Δεν έχει βρεθεί ο “Ασθενής Νο1”

2.Στο ανώτατο δυνατό επίπεδο,οι ΗΠΑ δια του προέδρου Τράμπ και του Υπουργού Εξωτερικών Πομπέο δηλώνουν ότι ο κοροναίός έχει την πηγή του εκεί που γράφουν τα δημοσιεύματα του 2015 που αναφέρουμε στην αρχή.Τα εργαστήρια των Κινέζων!

Στις 15 Απριλίου 2020,ημέρα με θλιβερό “ρεκόρ”  2.560 θανάτων σε ένα 24ωρο στις ΗΠΑ ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε  ότι “η κυβέρνησή του προσπαθεί να εξακριβώσει εάν και κατά πόσον ο κορονοϊός που έχει προκαλέσει παγκόσμια πανδημία προήλθε «από εργαστήριο» στην πόλη Ουχάν της κεντρικής Κίνας”!

Από την πλευρά του ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο απαίτησε το Πεκίνο «να ξεκαθαρίσει» τι συνέβη.

Πως θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει;

Πολύ εύκολο,αν ο κοροναϊός προήλθε από φυσικά αίτια,δηλαδή μια νυχτερίδα,έναν παγκολίνο.

Η Κίνα ανακοινώνει τον “Ασθενή Νο1” με όνομα διεύθυνση(εν ζωή) και την αλυσσίδα που ακολούθησε.Οι επιστήμονες πανεύκολα το επιβεβαιώνουν ,αφού θα υπήρξε νοσηλεία,επίσημη,πρωτόκολλα με εισαγωγές κλπ.

Γιατί δεν έχει γίνει αυτό το πανεύκολο ως σήμερα;

Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News υποστήριξε την Τρίτη 14 Απριλίου 2020 ότι ο SARS-CoV-2 προήλθε από εργαστήριο στην κινεζική πόλη Ουχάν!

Στο ρεπορτάζ το κανάλι τόνισε ότι πιθανόν ο κοροναϊός δεν αναπτύχθηκε για να χρησιμοποιηθεί ως όπλο βιολογικού πολέμου, αλλά ως μέρος της προσπάθειας της Κίνας να δείξει πως οι προσπάθειές της να εντοπίζει και να καταπολεμά ιούς είναι εφάμιλλες αν όχι ανώτερες από αυτές των ΗΠΑ.

Με άλλα λόγια στο πλαίσιο των τεράστιων ανταγωνισμών για το χρυσάφι των φαρμακευτιών εταιρειών- και κατ επέκταση κρατών.

Τον τομέα τον ζει έντονα η Ελλάδα,με το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ το οποίο ξεκίνησε απο τις ΗΠΑ ως παγκόσμιο σκάνδαλο πλουτισμού μέσω φαρμάκων και στην Ελλάδα  είναι τόσο απειλητικό όσο δείχνει η αποκάλυψη κορυφαίων ονομάτων πολιτικών(και πρώην πρωθυπουργών!!!) σε λίστες φορολογικών παραδείσων…

Το FOX NEWS και άλλα διεθνή έγκυρα Μέσα Ενημέρωσης (π.χ. Τάϊμς Νέας Υόρκης)καταχώρησαν πληροφορίες  ότι στο εργαστήριο της Ουχάν γίνονταν πειράματα με ιούς και ότι πιθανόν η χαλαρότητα στην τήρηση των κανονισμών ασφαλείας οδήγησε στο να μολυνθεί κάποιος και ο ιός να εμφανιστεί στην αγορά τροφίμων και να αρχίζει να διασπείρεται.

Κύρος τα δημοσιεύματα αυτής της μορφής προσλαμβάνουν εάν προκύπτει ότι λαμβανονται υπόψη απο τις αρμόδιες αρχές.

Ο πρόεδρος Τράμπ λοιπόν και ρωτήθηκε και όχι μόνο δεν υποτίμησε τα δημοσιεύματα ,αλλά αντίθετα τους προσέδωσε κύρος λέγοντας ότι “είναι ενήμερος για τα δημοσιεύματα αυτά” και αμέσως μετά την σκυτάλη πήρε ο Υπουργός Εξωτερικών Μάϊκ Πομπέο , ο οποίος ‘εδωσε συνέντευξη ακριβώς σε αυτό το (φιλικό στην κυβέρνηση Τράμπ)κανάλι το FOX NEWS και μεταξύ άλλων τόνισε:

«…ξέρουμε πως αυτός ο ιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ουχάν, στην Κίνα Εκεί υπάρχει και ένα Ινστιτούτο Ιολογίας και αυτό βρίσκεται σε μικρή απόσταση απο την αγορά τροφίμων…

..Πραγματικά έχουμε ανάγκη η κυβέρνηση της Κίνας να ανοιχτεί» και να εξηγήσει πώς ακριβώς εξαπλώθηκε αυτός ο ιός».

Ο Ντόναλντ Τράμπ πιέσθηκε απο δημοσιογράφους με ερωτήσεις να πει αν αυτες τις τρομερές κατηγορίες τις συζήτησε με τον Κινέζο πρόεδρο Τζιπιγκ στις τηλεφωνικές επαφές που είχαν τις τελευταίες ημέρες.

Οχι μόνο δεν το διέψευσε αλλά είπε:

«Εξετάζουμε πολύ διεξοδικά αυτή τη φρικιαστική κατάσταση…

…Δεν θέλω να μιλήσω για το τι συζήτησα με αυτόν (εννοεί τον Κινέζο πρόεδρο)για το εργαστήριο, απλά δεν θέλω να το θίξω.Θα  ήταν ανάρμοστο αυτή τη στιγμή»!!!

Δεν είναι συζητήσεις μεταξύ τυρού και αχλαδίου,αλλά κανονικές μάχες ανωτάτου επιπέδου που κρατούν τώρα ΤΡΕΙΣ(3) μήνες!

Υπενθυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2020  μετά κάποιες δηλώσεις αξιωματούχων το κινεζικό Ινστιτούτο Ιολογίας είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα ότι ο κορονοϊός κατασκευάστηκε σε κάποιο από τα εργαστήριά του ή ότι του «ξέφυγε».

Ταυτόχρονα η Κίνα υποστήριζε ότι ο κοροναϊός είναι «βιολογικό όπλο» κατασκευασμένο από τον αμερικανικό στρατό.”

Ήταν τόσο σοβαρές οι κατηγορίες ώστε τότε ο ίδιος ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ.Πομπέο τις χαρακτήρισε “κατασκευασμένη παραπληροφόρηση απο την πλευρά της Κίνας”…

Η μάχη είναι τόσο σοβαρή ,ώστε να γίνονται δηλώσεις και ανακοινώσεις,όπως σε πολεμικές συρράξεις,κατά τις οποίες αμφισβητούνται οι αριθμοί θυμάτων,ανάλογα με το ποιά πλευρά ομιλεί.

Ο Ντόναλντ Τράμπ την Τετάρτη 15 Απριλίου δήλωσε αναφερόμενος στην ανακοίνωση της κίνας ότι η χώρα των 1,4 δις πληθυσμό είχε μόνο 3.332 θύματα και 84.000 κρούσματα,όταν οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πάνω απο μισό εκατομμύριο κρούσματα και 30.000 νεκρούς δήλωσε:

«Αλήθεια πιστεύετε αυτούς τους αριθμούς στην αχανή χώρα που τη λένε Κίνα, ότι έχουν τον συγκεκριμένο αριθμό κρουσμάτων και τον συγκεκριμένο αριθμό νεκρών; Το πιστεύει κανείς στ’ αλήθεια αυτό;»

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και την επίσημη έκθεση των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών,η οποία παραδόθηκε στην Επιτροπή της Αμερικάνικης βουλής και κατηγορεί την Κίνα.

Δεν έχει δοθεί ολόκληρη στη δημοσιότητα και έτσι είναι άγνωστο αν αναφέρεται με αποδεικτικά στοιχεία στα εργαστήρια της Γιουχάν,αλλά ήδη βουλευτές έκαναν δηλώσεις περι ευθύνης της Κίνας.

Τι απομένει;

Προφανώς αν δεν τα βρούν σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο ο Ντόναλντ Τράμπ με τον Κινέζο πρόεδρο ,θα ενταθεί ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ-Κίνας καθώς ο Τράμπ έχει εκλογική μάχη το Νοέμβριο και αν κρίνει -ανάλογα με τον τελικό αριθμό θυμάτων ή την εξέλιξη της πανδημίας στις ΗΠΑ ότι τον συμφέρει η κορύφωση της διαμάχης ,τότε οι αγωγές που αναφέρουμε στην αρχή θα υλοποιηθούν!

Ας μην λησμονούμε ότι αντίπαλος του Τράμπ θα είναι ο πρώην Αντιπρόεδρος του Ομπάμα Τζο Μπάϊντεν(ακραιφνής φιλέλληνας)με τον οποίο η διαμάχη αφορά Ρωσία και Ουκρανία και θα βόλευε μάλλον και τις δυο πλευρές να στραφεί η προσοχή προς την Κίνα…