Αρχική Αθλητικα Ανατροπές και χορευτικά της χρονιάς στο Μίλαν-Γιούβε 4-2, γιατί είναι κεκλεισμένων των...

Ανατροπές και χορευτικά της χρονιάς στο Μίλαν-Γιούβε 4-2, γιατί είναι κεκλεισμένων των θυρών

1235

Tα μεγάλα ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών μοιάζουν πολλές φορές με φιλικά παιχνίδια στα οποία βιρτουόζοι των αθλημάτων κάνουν επιδείξεις η ακόαμ χειρότερα πρόβες για τις επιδείξεις μπροστά σε κόσμο.

Κραυγαλέο παιχνμίδι αυτής της κατηγορίας το ντέρμπι Μίλαν -Γιούβε

Το πρώτο ημίχρονο άχρωμο,άοσμο,άγευστο.Ως οι ακροβάτες να έκαναν ζέσταμα εδάφους-εδάφους.

Στο β ημίχρονο ο Γάλλος Ραμπιό πήρε τη μπάλλα έξω απο την περιοχή της Γιούβε.Με απαράμιλλη τέχνη και ταχύτητα περνούσε τη μπάλα από το πλάϊ,κάτω απο τα πόδια αντιπάλων ,πέρασε 7-8 αντιπάλους,έφτασε στη γραμμή της περιοχής και σούταρε στο Γ αφήνοντας απλώς μια θεαματική εκτίναξη του τερματοφύλακα Ντοναρούμα.Το πρώτο του γκολ στο Τορίνο,απίθανη εκτέλεση βιρτουόζου!

Μετά λίγα λεπτά ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου,όλων των εποχών Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τους δυο στοπερ της Μίλαν να παίξουν συγκρουόμενα μεταξύ τους και έβαλε ένα γκολ ακροβάτη…Το σκορ 0-2.

Στα επόμενα πέντε λετπά η Μίλαν έβαλε …τρία γκολ,το ένα καλύτερο απο το άλλο,ακόμα και το πρώτο που ήταν κερδισμένο(στο μηχάνημα) πέναλτυ με φάση επίδειξης τέχνης.Στο τέλος σαν σε φιλικό ο Σάντρο της Γιούβε έδωσε ασίστ στον… αντίπαλο Ρέμπιτς και έκανε το 4-2 στην ανατροπή της χρονιάς.Στην περασμένη αγωνιστική η Μίλαν έβαλε στην έδρα της Λάτσιο τρία(3-0)γκολ και έτσι έβαλε στις δυο πρωτοπόρους 7 γκολ σε δυο αγώνες.

Νωρίτερα η Λάτσιο έχασε απο την Λέτσε 2-1…

Αυτονόητο είναι ότι με γεμάτα γήπεδα τέτοια αποτελέσματα ούτε κατα διάνοιαν…

Στο 85 ισοφάρισε και ο(ποιός άλλος) Βάρντι την Αρσεναλ στο Λονδίνο και έτσι η Λέστερ έχασε την τρίτη θέση από την Τσέλσι και την απειλεί στην 4η η Γιουνάίτεντ που είναι,  αν νικήσει στο ματς λιγότερο ,ένα βαθμό πίσω…

Η Γουότφορντ του Χολέμπας μπορεί να σωθεί αφού νίκησε την ουραγό Νόριτς και είναι 4 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Νοτιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη έχασε στο γήπεδό της από την Φούλαμ και έτσι έμεινε στην 5η θέση και θα διεκδικήσει στα πλέί οφ την άνοδο.