Αρχική Αθλητικα Αθλιος ξανά στο παρκέ ο ΠΑΟ διασύρθηκε από την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ!…

Αθλιος ξανά στο παρκέ ο ΠΑΟ διασύρθηκε από την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ!…

1274

H αποστολη του Τύπου είναι να σημειώνει γεγονότα σημαντικά.Σημαντικά είναι και τα μηνύματα που μέσα από κάποια γεγονότα,φαινομενικά ασήμαντα ,μπορούν να περνούν.
Εξ ορισμού το μάτς Παναθηναϊκός -ΤΣΣΚΑ και τούμπαλιν είναι σημαντιό γεγονός.Το γεγονός ότι ο ΠΑΟ νίκησε στην έδρα (έστω; Καλλίνινγκραντ) την ΤΣΣΚΑ,έκανε αίσθηση στην Ευρώπη,στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας.Είχε γίνει μάχη Δαβίδ και Γολιάθ και νίκησε ο Δαβίδ μέσα στο γήπεδο του Γολιάθ.
Στην έδρα του Δαβίδ (εννούμε απο πλευράς τιμής παικτών…) ο Γολιάθ,δηλαδή η ΤΣΣΚΑ ,τσάκισε τον Δαβίδ με 31 πόντους διαφορά και κάνει το γεγονός της συνάντησής τους ασήμαντο.
Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα για έναν Παναθηναϊκό απαράδεκτο απο πάσης πλευράς.
Ο προπονητής του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος χειροκροτήθηκε στην είσοδο από τους ελάχιστους για τέτοιο παιχνίδι φιλάθλους πήρε το χειροκρότημα γιατί είχε δηλώσει ότι κατεβάζει στο γήπεδο ..Σπαρτιάτες να δώσουν και την ψυχή τους.
Στο γήπεδο όμως οι Σπαρτιάτες …χτενίζονταν και ποτέ δεν έδωσαν τη μάχη των Θερμποπυλών.Εδωσαν παράσταση ανοιχτών πυλών.
“Περάστε και κάντε ό,τι θέλετε στο σαλόνι μας ανενόχλητοι” ήταν το μήνυμα που εξέπεμπαν οι παίκτες του ΠΑΟ,ο οποίος περνάει μεγάλη κρίση.
Λέτε να υλοποιηθεί αυτή η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου,ότι αν δεν γίνει ενιαίος ΠΑΟ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε μία έδρα θα φύγει;
Λέτε να ζούμε τα …εισαγωγικά και στο παρασκήνιο να έχει δρομολογηθεί τέτοια πορεία;
Η υποψία μας μπήκε από το μήνυμα Αλαφούζου ότι ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ μελετά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας πάλι.Αρα πάει πίσω ή περίπατο η πρόταση Γιαννακόπουλου για PAOALIVE;
Αυτό σε συνδυασμό με την διαμάχη με μέρος των οπαδών,με την “εξαφάνιση” του Νίκου Παππά,ενός χαρισματικού στο παρκέ και προβληματικού στα αποδυτήρια…
Οταν το αποτέλεσμα είναι 92-61 σε βάρος του ΠΑΟ δείχνει ότι ο ΠΑΟ που συνεχώς χάνει στα τελευταία παιχνίδια με τους μεγάλους ήταν ασήμαντος και πάλι.
Οι ίδιοι παίκτες που έτρωγαν σίδερα στην έδρα της ΤΣΣΚΑ φαινόταν περιπατητές και όχι Σπαρτιάτες στην έδρα τους.
Η ήττα της Ζάλγκιρις 76-75 απο την ουραγό Ζενίτ στη Ρωσία βοηθά τον ΠΑΟ να μείνει στην οκτάδα της βαθμολογίας,αλλά με αυτή την εικόνα δεν έχει καμία τύχη,ούτε εντός,ούτε εκτός 8άδας.
Αργότερα σε αυτό το σημείο θα γράψουμε τα αποτελέσματα των αγώνων Ρεάλ-Βιλερμπάν και Βαλένθια-Αρμάνι.Στην τρίτη περίοδο πρηγούνται οι …φιλοξενούμενοι και στα δυο με οριακή διαφορά.