Αρχική Δικαιοσυνη Αγωγές κατά ΜΜΕ ετοιμάζει η τ.Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και έρχεται θύελλα!

Αγωγές κατά ΜΜΕ ετοιμάζει η τ.Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και έρχεται θύελλα!

2031

 

 

Εχουμε ήδη ξαναγράψει ότι ήταν εντελώς άστοχες και άτυχες οι επιλογές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στα πρόσωπα της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου,του προέδρου του Αρείου Πάγου και της Γενικής επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης.

Η Εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου -Βασιλοπούλου, και ο πρόεδρος  Βασίλης Πέππας που επελέγησαν στις δυοπ κορυφαίες θέσεις είναι πανέντιμοι δικαστικοί,αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό για τις θέσεις αυτές.

Χρειάζεται ικανότητα στο “διοικείν”,το “ισορροπείν”,το “προβλέπειν”,το “συνθέτειν” και πολλά άλλα.

Η κ.Δημητρίου ανήγγειλε ,καθώς αποχώρησε ,λόγω ορίου ηλικίας από τον Αρειο Πάγο προσφυγή στη Δικαιοσύνη έναντιον ΜΜΕ που την αδίκησαν.

Εάν εννοεί και το ΒΗΜΑ έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε πποια απόφαση θα βγει με δεδομένο ότι αυτά που της καταμαρτυρούν είναι βαρύτατα και κατά την γνώμη μας δεν θα μπορέσουν να αποδειχθούν.

Πως θα αποδειχθεί η κατηγορία ότι απο τη μία παρέδωσε την Εισαγγελία και απο την άλλη έκανε ό,τι ήθελε στην Εισαγγελία;

 

Τα γράφουμε γιατί και όταν υπήρχαν πολύ-πολύ ελαφρύτερα κατηγορητήρια απο αυτά απο δικαστικούς λειτουργούς και άλλους κάποιοι έκαναν τα στραβά μάτια και επέτρεπαν καταδίκες για συκοφαντικές δυσφημήσεις για…αγριοκοίταγμα…

Αυτές οι καταδικαστικές αποφάσεις υπάρχουν και είναι “οδηγός” για τα επερχόμενα…

Η Δικαιοσύνη μπαίνει σε μια περίοδο εσωτερικών συγκρούσεων με απρόβλεπτη κατάληξη,αλλά σίγουρα επώδυνη για πολλούς εντός και εκτός αυτής και ,όπως είπε σωστά η κ.Δημητρίου,αυτό οφείλεται στη διαφθορά που κατέκλυσε εδώ και χρόνια τα πάντα…

Εχουμε μεγάλη περιέργεια τις δίκες με μηνύτρια-ενάγουσα την κ.Δημητρίου…